Yenimahalle 14 Yeni Parka Daha Kavuştu

Yenimahalle 14 Yeni Parka Daha Kavuştu

Beş yılda 1 milyon 500 bin metrekare yeşil alanı hizmete sunan Yenimahalle Belediyesi, 30 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından geçen beş ayda 14 yeni parkı daha ilçe halkına kazandırdı. Macun, Ostim, Pamuklar, Kardelen, Serhat, Özevler, Güzelyaka,...

Beş yılda 1 milyon 500 bin metrekare yeşil alanı hizmete sunan Yenimahalle Belediyesi, 30 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından geçen beş ayda 14 yeni parkı daha ilçe halkına kazandırdı.

Macun, Ostim, Pamuklar, Kardelen, Serhat, Özevler, Güzelyaka, Anadolu, Aşağı Yahyalar, Ergenekon, Susuz mahalleleri ile Gersan Sanayi Sitesi’nde yer alan yeni parklar, belediyenin ilçeye kazandırdığı diğer yeşil alanlar gibi vatandaşların uğrak yeri olacak.

Özellikle Macun Mahallesi’nde 11 bin 466 metrekare alana kurulan devasa parkta koşu yolu, çocuk ve büyük fitness alanları, süs havuzu, oturma, piknik ve çocuk oyun alanları yer alıyor. İlçeye kazandırılan diğer parklarda da hem büyükler hem de çocukların keyifli vakit geçirebilmelerine imkan sağlayacak bütün unsurlar bulunuyor.

Kısa sürede tamamlanan 14 yeni parkın önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını duyuran Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Verdiğim tüm sözleri fazlasıyla yerine getirdim, getirmeye de devam edeceğim. Beni bu göreve layık gören hiçbir vatandaşımın başını yere eğmedim, eğmeyeceğim. Yenimahalle halkı bu 5 yıllık süreçte de hizmete doyacak.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.