Yeniler sezonu  iple çekiyor

Yeniler sezonu iple çekiyor

Konyaspor’un yeni transferleri yeni sezonu iple çekiyor. Yeşl-beyazlı ekibin yeni transferleri Yunus Mallı, Alexandru Cicaldau ve Fransız kaleci Paul Bernardoni ilk maçlarına çıkmak için sabırsızlanıyor

Konyaspor'un yeni transferleri Alexandru Cicaldau ve kaleci Paul Bernardoni takımla çalışmalara başladı. Yunus Mallı ise Erzurum kampına katılmış ve kampın en iyileri arasında yer almıştı. Yapılan imza töreni sonrası paylaşım yapan tecrübeli oyuncu yeni sezonu iple çektiğini belirtti.

Konyaspor'un yeni transferi Yunus Mallı, yeşil-beyazlı takıma katılmaktan mutluluk duyduğunu belirterek,"Bana inanan ve beni kucaklayan Konyaspor ailesine teşekkür ediyorum. Hep birlikte başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum. Hoşbuldum Konyaspor" ifadelerine yer verdi.

120-1.jpg

Alanyaspor hazırlık maçında takımına penaltı kazandıran Kayserispor ile oynanan hazırlık maçında iki gol birden atan Mallı, sezon başı hazırlık kampının en iyi isimleri arasında yer alıyor.

Son olarak Alexandru Cicaldau ve kaleci Paul Bernardoni’nin transfer edilmesiyle birlikte Tümosan Konyaspor'da mevcut yabancı futbolcu sayısı 12'ye yükseldi.

Yeşil-beyazlılar '14 yabancı oyuncu kuralı' nedeniyle kadrosuna 2 yabancı oyuncu daha dahil edebilir. Uche İkpeazu’nun takımdan ayrılması halindes Konyaspor’un 3 yabancı oyuncu transfer etme hakkı olacak

2023-2024 Futbol Sezonunda Spor Toto Süper Ligde Kulüpler, sahada müsabakaya devam eden kadroda aynı anda en fazla 8 yabancı uyruklu futbolcu bulundurulması koşuluyla, müsabaka isim listesi ve A Takım Listesine en fazla 14 yabancı uyruklu futbolcu yazabilecekler.

130-1.jpg

Konyaspor’un yabancı oyuncuları şu şekilde: Fransız eldiven Paul Bernardoni, Rumen on numara Alexandru Cicaldau, Kolombiyalı sol kanat Marlos Moreno, Fransız orta saha Morgan Schneiderlin Brezilyalı sol bek Guilherme Sitya, Kosta Rikalı stoper Francisco Calvo, Hırvat orta saha Niko Rak kanat Robert Muric, Portekizli orta saha Bruno Paz, Polonyalı sağ kanat Konrad Michalak, Arnavut forvet Sokol Cikalleshi Ugandalı forvet Uche lkpeazu

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.