Yeniler Samsun'da siftah yaptı

Yeniler Samsun'da siftah yaptı

Konyaspor’un üç yeni transferi deplasmanda oynanan Samsunspor maçı ile birlikte yeşil-beyazlı formayı sırtına geçirdi.

Konyaspor’un üç yeni transferi deplasmanda oynanan Samsunspor maçı ile birlikte yeşil-beyazlı formayı sırtına geçirdi. Konyaspor’un AZ Alkmaar’dan transferi Hollandalı stoper Riechedly Bazoer, Samusnpor maçında ilk 11’de sahaya çıktı ve 90 dakika boyunca oyunda kaldı. Yeşil-beyazlı ekibin Karabağ’dan transferi Hamidou Keyta da Samsunspor karşısında Yeşil-beyazlı forma ile tanıştı. Keyta 72. dakikada Aleksic’in yerine oyuna dahil oldu.

BAZOER GÜVEN VERDİ

Konyaspor'un AZ Alkmaar’dan transferi Hollandalı stoper Riechedly Bazoer,yeşil-beyazlıların 1-0 kazandığı Samusnpor maçında ilk 11’de sahaya çıktı ve 90 dakika boyunca oyunda kaldı. Hollandalı stoper ilk maçında başarılı bir performans ortaya koydu ve taraftara güven verdi.
Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan başarılı stoper, maçı kazanmalarının mutluluğunu yadıklarını ifade ederek "Buraya geldiğimden beri kısa bir zaman oldu. Türk Süper Lig'inde böyle bir ve başlangıç yapıyor olmak benim için çok mutlu ve gurur verici bir an. Buraya gelmekten ve oynayabiliyor olmaktan dolayı mutluyum. Bu takımın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Buraya gelmeden önce hocamız ve başkanımızla çok ciddi konuşma yaptım. Onlar bana çok ciddi bir özgüven tazelediler. 3 gün olmasına rağmen takımla birlikte ilk 11'e çıkabiliyor olmam bambaşka bir özgüven verdi. Konyaspor’da olmak mükemmel bir hissiyat" diye konuştu

BLAZ KRAMER İMZAYI ATTI MAÇA ÇIKTI

Konyaspor’un son transferi Blaz Kramer de imzayı attı ve hemen yeşil-beyazlı ekibin Samsun kafilesine katıldı. Sloven forvet, Samsunspor’la oynanan karşılaşmada maç kodrusunda yer alırken müsabakaya yedek başladı. Kramer 72. dakikada Umut Nayir’in yerine dahil oldu.
Sloven oyuncu karşılaşma sonrasında ise basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Kramer açıklamasında şunları söyledi: “Öncelikle hava koşulları açısından zorlu bir maçtı. Ben her ne kadar alışık olsam da çok zorlu bir mücadeleydi. Takım olarak hakikaten acı çektiğimizi fakat pozisyonlarımızın olduğunu düşünüyorum. Burada takım olarak ciddi bir savaş verdik. Nihyaetinde kazanmayı hak eden tarafın biz olduğunu düşünüyorum.” dedi.
Konyaspor’a transfer süreciyle ilgili de açıklamalarda bulunan Blaz Kramer, “Kısa süreçte gelişti. Burada hayalleri ve hedefleri dolayısıyla Konyaspor benim ilgimi çekti. Türk halkının futbola ilgisi, Süper Lig’in kalitesi ve buradaki bütünlük benim dikkatimi çekti. Ayrıca Skubic ve Jevtovic’in de transferimde etkisi oldu. Bunlar beni Konyaspor’a getiren faktörler oldu.” diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.