Yeniden borçsuz belediye

Yeniden borçsuz belediye

Mustafa Özkafa: Yine geleceğiz, borç yok, para çok diyeceğiz.

Büyük kongreden sonra yeni bir açılım yapan Saadet Partisi’ne katılımlar Türkiye’nin her bölgesinden günden güne artarak devam ediyor. Konya’nın Kulu ilçesinde de bin 66 kişi daha “Görkemli Saadete Katılım” programı kapsamında Saadet Partisine katıldı. Kulu’da düzenlenen programda partiye katılanlara rozeti İl Başkanı Veli Tolu ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa taktı.

Gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Özkafa, ithal programlarla ülkenin düzlüğe çıkamayacağını belirtti. Konya Büyükşehir Belediyesi’nin bıraktıkları yerden kıyaslanmasını isteyen Özkafa, “Yeniden borçsuz belediye oluşturacağız” dedi. Özkafa, “Yine geleceğiz borç yok yok yok, para çok çok çok diyeceğiz. Tüm milletimize 30 Mart iktidarımız şimdiden hayırlı olsun” dedi.

 

Saadet’e büyük katılım

 

Saadet Partisi Kulu İlçe Teşkilatı tarafından ''Görkemli Saadete Katılım'' programı düzenlendi. Programda, Veli Tolu ve Mustafa Özkafa partiye katılanlara rozetlerini taktı.

3’üncü Büyük Kongreyle Genel Başkanlığa gelen Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ile birlikte Türkiye genelinde açılım ve atılım programlarına başlayan Saadet Partisi’nde seçim çalışmaları hızla devam ediyor. Türkiye’nin her bir bölgesinde partiye katılım her geçen gün artarken Konya’da bin 66 kişi daha düzenlenen törenle partiye katıldı. Bu kapsamda Kulu ilçesinde “Görkemli Saadete Katılım Programı” düzenlendi.

Toplantıya SP Konya İl Başkanı Veli Tolu, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, İlçe Başkanı Necati Eroğlu, İlçe Müfettişi İbrahim Ceyalan, SP İl Genel Meclis Üyesi adayları, Belde Belediye Başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Programa katılanları salon almayınca, partililer programı dışarıdan izlemek zorunda kaldı.

Katılım programının ilk konuşmasını Saadet Partisi Kulu İl Başkanı Necati Eroğlu yaptı.

Necati Eroğlu, “Tüm Türkiye’de destanlar yazan Milli Görüş Belediyeciliği’ni Kulu’ya yaşatmak için adayımız ve hemşehrilerimizle el birliği yaparak Kulu’ya efsane hizmetlerin kapısını aralayacağız” dedi. Eroğlu “Hizmet Kulu’ya uzak değil. Yeterki ehil insanlar görevi devralsınlar. Bu inşallah çok yakın” diye konuştu.

İlçe Başkanı Eroğlu’nun konuşmasının ardından Saadet Partisi İl Başkanı Av. Veli Tolu katılımcılara seslendi. Vatandaşımıza insanca muamele edecek bir iktidarın acilen iş başına gelmesi gerektiğine dikkat çeken Tolu, 30 Mart’ta tüm belediyelere hizmet mührünü basacaklarını söyledi.

Kulu’daki katılımın 29 Mart’la birlikte gelecek olan hizmetin ve halka kapısı açık olan belediyecilik anlayışının bir habercisi olduğunu belirten Tolu “Görülmektedir ki; insanımız çaresiz bırakılmakta, aç bırakılmakta ve neticede yardıma muhtaç hale getirilmektedir. Belediyecilik muhakkak ki yoksulun elinden tutmakla da olacaktır. Ancak bugün neden insanımız aç ve muhtaçtır. Milletimiz genel seçimlerde desteklediği partilerden işsizliği ve yoksulluğu bitirmesini isterken; yerel seçimlerde de yaşanabilir köyler, şehirler istemiştir. Şimdi seçimler öncesi yine bir sürü vaatlerle gelecek olanlara hodri meydan diyoruz. Söz verdiğiniz, vaat ettiğiniz hizmetleriniz nerede? İşte Kulu burada. Biz şu anda partimize iltihak eden bin 66 Kulu’lu kardeşime rozetlerini takmak için buradayız” dedi.

Tolu’nun ardından mikrofona Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa geldi. Türkiye ve dünya gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunan Özkafa, işsiz insanlara iş bulacaklarının müjdesini verdi. İktidarın yine IMF’nin kapısını çaldığını belirten Özkafa “Kurtuluşu ve çözümü hala IMF’de arayanların her geçen gün biraz daha değer kaybettiklerini bugün Kulu’da bir kez daha görüyoruz. İşte hemşehrilerimiz Saadet Partimiz’e iltihak ediyorlar. İthal programlarla nasıl ülke ekonomisi düzlüğe çıkamıyorsa, taklit belediyeciliği ile de şehirler bir mesafe kat edemediler” şeklinde konuşmasını sürdürdü.

“Ben size Konya Belediyesini bıraktığımız dönemle şu anki Konya’yı kıyaslamak istiyorum” diyerek Milli Görüş Belediyeciliğinden örnekler veren Özkafa, “Yine geleceğiz borç yok yok yok, para çok çok çok diyeceğiz. Tüm milletimize 30 Mart iktidarımız şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Saadet Partisi’ne katılanlara rozetleri takıldı. Rozetleri İl Başkanı Avukat Veli Tolu ile Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa taktı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.