Yeni transferler ikinci yarıyı bekliyor

Yeni transferler ikinci yarıyı bekliyor

Sezonun ilk yarısında yeni transferlerinden istediği verimi alamayan Atiker Konyaspor sezonun ikinci yarısında bu futbolculardan yüzde yüzlük bir katkı almayı bekliyor.

Sezon başında yaptığı transferlerden  sakatlık ve hazırlık problemleri nedeniyle verim alamayan Anadolu Kartalı devre arasını en iyi şekilde değerlendirerek yeni futbolcuların 2. Yarıya hazır hale gelmesini bekliyor.  Ligin ilk devresinde yeni transferlerinden en düşük gol katkısı alan ekip Atiker Konyaspor oldu. Sezon başı 9 oyuncu kadrosuna dahil eden yeşil beyazlılarda 23 golün yalnızca 2´si yeni transferlerden geldi.

Uğur Demirok ve Paolo Hurtado´nun attığı goller yüzde 8´lik bir dilim oluştururken bu da Atiker Konyaspor’u  bu alanda en düşük istatistiğe sahip ekip yaptı.

Atiker Konyaspor’da sezondun ilk yarısı 12 farklı oyuncu sakatlık problemi yaşadı. Petar Filipovic gibi geçen sezondan kalan sakatlıkların yanı sıra Hurtado gibi isimler de uzun süre sahalardan uzak kaldı.

Yeni transferlerden Hurtoda  10 hafta sakatlık yaşarken Diagne, Opanasenko  2 hafta jevtovic ve Uğur Demirok 1 hafta  sakatlık süresi geçirdi.  Devre arasında yapılacak çalışmalarla oyuncular hem yüksek fizik güç gerektiren Aykut Kocaman sistemine adapte edilirken bir yandan da takımın fiziksel kalitesi artırılarak darbeye bağlı olmayan sakatlıkların önüne geçilmesi planlanıyor.

ANTALYA KAMPI PERŞEMBE GÜNÜ BAŞLAYACAK

Atiker Konyaspor’da devre arası kampı Perşembe günü antalya’da başlayacak.  Yeşil-beyazlı ekipte yapılacak transferlerle ilgili karar da Antalya kampında alınacak. Kamp başında teknik heyet ve yönetim devre arasında transfer yapılıp yapılmayacağına ve hangi bölgelere takviye yapılması gerektiğine karar verecek. Sözleşme yenileme görüşmeleri süren Skubic ve Milosevic’in de Antalya kampında yeni sözleşmeye imza atması bekleniyor.  Takımdan ayrılacak ve kiralık gönderilecek oyuncular da yine Antalya kampında belirlenecek

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.