Yeni sezona hazır

Yeni sezona hazır

Şefkat Tepe dizisinin yönetmeni, yapımcısı ve başrol oyuncuları yeni sezonun açılışının yapılacağını duyarmak için bir araya geldi.

Konya'nın şehir merkezinde ve çeşitli ilçelerinde çekimi süren Şefkat Tepe dizisinin yönetmeni, yapımcısı ve başrol oyuncuları yeni sezonun açılışının yapılacağını duyarmak için bir araya geldi.

Programda konuşan Şefkat Tepe Dizisi Yapımcısı Salih Asan, “Konya'da 5 yılı aşkın bir süredir dizi çekimlerimize devam ediyoruz. Konya bizim dizi çekimlerimiz için çok uygun bir şehir. Bedesten etrafında uygulanan tarihi proje ile oraların çehresi değişiyor. Bu da halkımıza Mardin, Şanlıurfa şehirlerinin havasını yansıtıyor. Konya'yı tehcih etmemizdeki başka nedenlerde Konya'nın Ankara'ya yakın olması. Konya'nın fiziki şartları da bizim çekimlerimiz için en uygun yerler arasında. Şefkat Tepe Dizisi 3'üncü sezonunda geçmiş başarılarını katlayarak yoluna devam edecek. Bu başarıların elde edilmesinde ekibin içerisinde birçok kişinin emeği var. Biz teknik ekibimiz ile oynayan oyunclarımız ile 75 bölümü geride bıraktık. 76'ıncı bölümümüz ile de 3'üncü sezonumuzun açılışını gerçekleştireceğiz” dedi. Dizi ekibinin zor şartlarda çalıştığını söyleyen Asan, “Toplumsal fayda anlamında, dizi misyonunu ifa etmeye çalışıyoruz. Bu ekiple geçmişteki başarılarımızın üstüne daha fazla başarı koyarak birkaç 75 bölüm daha devam edeceğiz. Bu ekip 75 bölümü zor şartlar altında tekrara düşürmeden yoluna devam etti. Bundan sonrada bu şekilde devam edecektir. Dizimizde 30 ana ve yan oyuncu, 300'e yakın da figüran oyuncu var” diye konuştu. Konya halkının kendilerini sevdiğini dile getiren Salih Asan, “Samanyolu Yayın Grubu olarak 5 yıl önce Konya'ya geldiğimizde hedefimiz iki yıl bu bölgede dizi çekip buradan ayrılmaktı. Zaman içerisinde yapılan işler ile bir ilki başarmış olduk. Bizim ekibimiz olmasa da 5-10 sene daha başka ekipler Konya'yı tercih edecek. Bize gösterdikleri ilgiden ve yapılan hizmetlerden dolayı merkezi ve yerel yöneticiler ile Konya halkına teşekkür ediyorum. İnşallah birçok proje daha Konya'da hayat bulur” ifadelerini kullandı.

Dizinin Yönetmeni Erhan Baytimur da, geçmiş sezonlara göre yeni sezonun daha yüksek tempo ile başladığını bunun karşlığını da izleyincinin ilgisi ile kazanacaklarını söyledi.

MUSTAFA ÖZÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.