‘Yeni müfredat yanlış’

‘Yeni müfredat yanlış’

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu ile bir araya gelen Eğitim İş Konya Şube Başkanı Bahattin Ertuğrul, Milli Eğitim Bakanlığı’nın hazırladığını yeni müfredatın yanlış olduğunu öne sürdü

Eğitim İş Konya Şube Başkanı Bahattin Ertuğrul, Eğitim İş Konya Şube Denetleme Kurulu Başkanı Mehmet Altıntop, Eğitim İş Seydişehir Temsilci Başkanı Ertan Özkaynak ve sendika üyeleri, Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nu ziyaret etti.

BELEDİYE ÇALIŞANLARIMIZ SENDİKAYA ÜYE OLABİLİR

Ustaoğlu Eğitim İş Konya Şube Başkanı Bahattin Ertuğrul ve yönetim kurulu üyelerini ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Geleceğimiz olan gençlerimize kültür, sanat, spor ve yeteneklerine göre eğitim verilmelidir. Her zaman savunduğumuz gibi, eğitimimiz sistemimiz laik ve bilimsel olmalıdır. Hiçbir şekilde taviz verilmemelidir. Seydişehir’de eğitim hizmetlerinin aksamaması ve kalitesinin artması noktasında belediye olarak elimizden gelen katkıyı vermeye devam ediyoruz. Sendikal faaliyetlere önem veriyoruz. Belediye personelimiz kendi iş koluyla ilgili sendikaya üye olabilir. Serbest bıraktık. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

CUMHURİYETİN KAZANIMLARINI SAVUNUYORUZ

Eğitim İş Konya Şube Başkanı Bahattin Ertuğrul da Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu ve Başkan Yardımcısı Kamil Çağdaş Altıntop’a başarı dileyerek, “Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyoruz. Eğitim İş kolunda mücadele veren sendikamız laik bilimsel eğitimden yanadır. Cumhuriyetimiz ve kazanımlarını savunup, geleceğimiz emanetçileri olan gençlerimize ve çocuklarımızı öğretmeye devam edeceğiz. Milli Eğitim Bakanlığı’nın dayattığı yeni müfredatın yanlış olduğunu halkımıza anlatacağız. Sendikal mücadelenin önü açılmalıdır. Sendika olarak üyelerimizin yaşadığı sorunların çözümüyle birlikte eğitimin sorunlarını takip ederek, mücadelemizi sürdürüyoruz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.