Yeni Corolla sahipleriyle buluştu

Yeni Corolla sahipleriyle buluştu

Toyota Türkiye'nin Sakarya'daki fabrikasında 1 Temmuz'da üretimine başladığı yeni Corolla, Konya'daki kullanıcılarına teslim edildi.

 

Toyota Plaza Otojen Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Büyükyıldırım, satış merkezinde düzenlenen törende, yeni Corolla'yı aylar öncesinden merakla beklediklerini söyledi.

Yeni nesil Corollaları sahipleri ile buluşturmak için bir araya geldiklerini belirten Büyükyıldırım, "Yeni donanım ve teknolojisi karşısında hayranlığımızı gizleyemediğimiz araçları, dünyada ilk olarak Konya'da sahiplerine teslim edeceğiz. Corolla tutkunu 10 değerli müşterimize hayırlı olsun" dedi.

Büyükyıldırım, 1966 yılından bu tarafa 40 milyon adet satılan Corolla serisinin baştan aşağı yenilendiğini dile getirdi.

Yeni Corolla'da konfora ağırlık verildiğini belirten Büyükyıldırım, şunları kaydetti:

"Her noktası, en ince ayrıntısına varıncaya kadar dizayn edildi. Her yaştan insan beğenmekte, takdir etmektedir. Dünyada en çok satılan otomobil modeli Corolla'dır. Yeni araç almak isteyen vatandaşlarımıza şunu söylemek isterim; bir otomobil almadan önce yeni Corolla'yı görmelerinde, test etmelerinde fayda olacaktır. Tüm yeni Corolla sahiplerine hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum."

Konuşmanın ardından 10 Corolla sahiplerine teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.