Yazar Öztorun, Başkan Sözlü’ye Kitabını Hediye Etti

Yazar Öztorun, Başkan Sözlü’ye Kitabını Hediye Etti

Adana’nın yetiştirdiği ünlü roman yazarı Ayça Öztorun, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye kitaplarından hediye edip, sanata, kültüre ve sanatçıya verdiği önemden dolayı teşekkür eti. Başkan Sözlü’ye; 'Gökte...

Adana’nın yetiştirdiği ünlü roman yazarı Ayça Öztorun, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye kitaplarından hediye edip, sanata, kültüre ve sanatçıya verdiği önemden dolayı teşekkür eti.

Başkan Sözlü’ye; 'Gökte Yıldız Yerde Ateş' ve 'Çiçek Vadisi' adlı kitaplarını hediye eden Yazar Öztorun, ilgisinde dolayı Başkan Sözlü’ye teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Öztorun, “Halkının ve yaşadığı şehrin refahı ve başarısı için mücadele eden insanların başarısını takdir etmek bir erdemdir. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü’nün sanata, kültüre ve sanatçıya olan saygı ve sevgi dolu yaklaşımı da takdire şayandır. Dilerim, 15 Eylül Altın Koza Film Festivali rengârenk bir şölene döner ve Adanamızın film festivalini tüm dünyaya duyurmuş oluruz.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.