Yazar Halil Uslu vefat etti

Yazar Halil Uslu vefat etti

Yeni Asya gazetesi yazarlarından Araştırmacı - Düşünür Halil Uslu, 21 Temmuz'da kalp krizi geçirmesi sonucu kaldırıldığı Meram Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde hayatını kaybetti.

Kalp krizi esnasında yere düşerek kaburgası kırılan ve iç kanama geçiren Halil Uslu'nun, yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Merhaba Gazetesi olarak kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz. Uslu'nun cenazesi; 23 Temmuz 2015 Perşembe günü, ikindi namazını müteakiben Konya Merkez'deki Üçler Mezarlığı yanı Haciveyis Camii'nde kılınacak ve cenaze namazının ardından Üçler Mezarlığı'na defnedilecektir.

HALİL USLU KİMDİR?

Son 40 yılda çeşitli kültürel faaliyetler içinde ve basın kuruluşlarında görev yaptı.Kültürel faaliyetler içinde, Türkiye'nin bütün bölgelerinde sayısız konferanslar vermiş, basın çalışmalarında, İstanbul başta olmak üzere, mahalli basın ve Anadolu basınında muhtelif gazete ve dergilerinde makaleler yazmış, sayısız TV ve radyo canlı yayınlarına katılmış olan Halil Uslu vefatına kadar İstanbul'da basılan Yeni Asya Gazetesi ve Konya Postası ile Van Bölge Gazetesinde köşe yazarlığı yapmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.