Yaz Kur'an Kursu Öğrencileri Arasında Bilgi Yarışması Yapıldı

Yaz Kur'an Kursu Öğrencileri Arasında Bilgi Yarışması Yapıldı

Karabük'ün Eflani ilçesinde yaz Kur’an kursları bilgi yarışması ve kapanış programı düzenlendi.İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Eflani Şubesi tarafından düzenlenen Yaz Kur’an Kursları Bilgi Yarışması ve Kapanış Programı,...

Karabük'ün Eflani ilçesinde yaz Kur’an kursları bilgi yarışması ve kapanış programı düzenlendi.

İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Eflani Şubesi tarafından düzenlenen Yaz Kur’an Kursları Bilgi Yarışması ve Kapanış Programı, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İlçe Müftüsü Mehmet Günaydın’ın konuşması ile başladı, ardından yarışmaya geçildi. Yarışma, yaz kurslarında uygulanan kurlara göre yapıldı.

Yarışmacılara 10 soru soruldu. 3. kurda Faruk Başaran, 2. kurda Kadir Özmen, 1. kurda ise Ömer Faruk Erşan birinci oldu. İkinciliği ise 3. kurda Yusuf Korkmaz, 2. kurda Betül Bal, 1. kurda M. Bilal Yalçın olurken, üçüncülüğü 3. kurda Merve Çetinkaya, 2. kurda Zeynep Korkut, 1. kurda Hatice Serra Başkaya paylaştı. Her kurda birinci olanlara bisiklet, ikinci olanlara tablet bilgisayar, üçüncü olanlara ise dijital fotoğraf makinası hediye olarak verildi.

Programa; İlçe Müftüsü Mehmet Günaydın, Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Tırkız, Vaiz Bilal Polat, okul müdürleri, emniyet görevlileri, imam hatipler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Eflani'de, yaz Kur’an kurslarına katılan yaklaşık 900 öğrenci, Kur’an-ı Kerim okumanın yanında dini bilgiler öğrendi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.