Yayla yollarının bakım  ve onarımı yapılıyor

Yayla yollarının bakım ve onarımı yapılıyor

Seydişehir Belediyesi ekipleri yaz aylarının gelmesi ile birlikte yayla yollarını yeni sezona hazır hale getirebilmek için seferber oldu.

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, ekipler tarafından ilçe sınırları içerisinde yer alan yayla yollarında bakım, düzenleme ve onarım çalışması başlatıldığını kaydetti.

Havaların ısınmasıyla birlikte kullanımı artan yayla yollarının genişletilip bakım ve onarımdan geçirilmesi için harekete geçen ekipler, vatandaşların yaylalara daha rahat ulaşım sağlaması için seferber oldu.

Ekipler, bölgede yolların bozuk olan kısımlarında bakım, onarım ve tesviye çalışmaları gerçekleştiriyor.

Ustaoğlu, ilçe genelindeki yayla yollarının bakım ve onarımdan geçirilmeye başladığını belirtirken, yürütülen çalışmaların ihtiyaç olan diğer bölgelerde de gerçekleştirileceğini söyledi. Ustaoğlu, “Yayla yollarımızın düzenli ve daha kullanışlı olması, hem tarım, hem de hayvancılıkla uğraşan hemşehrilerimiz için önem taşıyor. İlçe merkezimizde devam eden rutin çalışmalarımızın yanı sıra kırsal mahallelerimizde de çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Şu an yollarımızda iş makinelerimiz bakım ve onarım çalışmaları yapıyor. Bozulan yollar tamir ediliyor. Gerekli olan yerlerde zemin tesviye malzemesi desteğinde bulunuyoruz. Kırsal mahallelerimizin sorunlarını en aza indirmek için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.