Yavuz Aydın’ın acı günü

Yavuz Aydın’ın acı günü

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞDER) Şube Başkanı Yavuz Aydın’ın en küçük kardeşi Menderes Aydın (51) serinlemek için girdiği Kura Nehri’nde boğularak yaşamını yitirdi

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞDER) Şube Başkanı Yavuz Aydın’ın en küçük kardeşi Menderes Aydın (51) tatilini geçirmek için geldiği Ardahan’ın  Çıldır ilçesi, Akkiraz Köyü’nde serinlemek için girdiği Kura Nehri’nde boğularak yaşamını yitirdi. Aydın’ın biri erkek biri kız iki evladı bulunuyordu. 

Akkiraz Köyünden uzun yıllar önce Samsun’a taşınan, bir dönem de Konya’da ikamet eden Menderes Aydın, her yıl tatilini geçirmek için köyüne gidiyordu. Olay geçtiğimiz gün öğlen saatlerinde gerçekleşti. Aşırı sıcaklar dolayısı ile köyüne 500 metre uzaklıktaki Kura Nehrine giden Aydın, nehirde can verdi.

İlçe jandarma komutanlığı ve Çıldır ASM Müdürlüğü ve dalgıç ekiplerle başlatılan arama çalışmalarının ardından kısa sürede Aydın'ın cansız bedenine ulaşıldı. Aydın’ın cansız bedeninin otopsi için Erzurum’a götürüldüğü sırada yol güvenliği nedeniyle jandarma eşliğinde Trabzon Adli Tıp Kurumu’na götürüldüğü ve otopsi işlemlerinin ardından ailesinin talebine göre Akkiraz Köyü’ne defnedileceği öğrenildi.

Her yıl tatilini köyde geçirdiğini dile getiren yakınları "Menderes, kura nehrini çok severdi. Her fırsatta yüzmek ve balık tutmak için giderdi" dediler. Merderes Aydın’ın iki gün önce sosyal medya hesabından kura nehrinde yüzerken çekilmiş fotoğraflarını paylaştığı öğrenildi.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.