Yavru Kartal’da  galibiyet zamanı

Yavru Kartal’da galibiyet zamanı

Anadolu Selçukspor, yarın evinde Etimesgut Belediyespor’u ağırlayacak. Maç 14.30’da Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynayacak

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 25. hafta müsabakasında Etimesgut Belediyespor ile iç sahada karşılaşacak Konya Anadolu Selçukspor, maçın hazırlıklarını tamamladı. Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri’nde teknik direktör  Alper Avcı ve yardımcı antrenörler  gözetiminde gerçekleştirilen antrenman salonda yapılan Core ısınma ve ağırlık çalışmaları ile başlarken sahada koşu çalışması ve ayak tenisi ile devam etti. Antrenmanı taktik çalışma ile tamamlandı. Anadolu Selçukspor yaptığı antrenmanın ardından kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı.

YAVRU KARTAL GALİBİYETİ UNUTTU

Ligde kötü gidişatını sürdüren Anadolu Selçukspor, bugün Etimesgut maçıyla çıkışa geçmek istiyor.  Yavru Kartal başkent  temsilcisini yenerek alt sıralardan uzaklaşıp kötü gidişata ‘dur’ demek istiyor. Ligde çıktığı son 5 maçta 3 beraberlik, 2 mağlubiyet alan Yavru Kartal, galibiyeti unuttu.

MAÇI HAKEM ÇELİK YÖNETECEK

Anadolu Selçukspor’un yarın 14.30’da Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynayacağı Etimesgut Belediyespor maçını yönetecek hakemler açıklandı. Maçı İzmir bölgesinden hakem Davut Dakul Çelik yönetecek. Çelik’in yardımcılıklarını; Hüseyin Kıvanç Durmaz ile Güner Mumcu Taştan yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise  Levent Balcı.

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.