Yavru Kartal’da 4 oyuncu ile yollar ayrıldı 

Yavru Kartal’da 4 oyuncu ile yollar ayrıldı 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor’da, 4 oyuncu ile yollar ayrıldı 

İyi bir ilk yarı geçirmeyen ve bu nedenle kadroya takviye yapmayı hedefleyen yeşil-beyazlı ekip, sezonun ilk devresinde performansından memnun kalmadığı oyuncularla yollarını ayırmaya başladı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre Şehmus Aslan, B. Tuğrul Aygün, Emre Avşar ve Emre Kartal ile sözleşme feshi yapıldı.

1922 Konyaspor kulübünden yapılan açıklamada “Futbolcularımız Şehmus Aslan, B. Tuğrul Aygün, Emre Avşar ve Emre Kartal ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Karatay Termal 1922 Konyaspor'umuza katkılarından dolayı kendilerine teşekkür eder, kariyerlerinin devamında başarılar dileriz”. ifadelerine yer verildi.

BEKİR MEHTAP 1922 KONYASPOR’DA 

Karatay Termal 1922 Konyaspor’da, "Atletik Performans Antrenörlüğü"ne  Bekir Mehtap getirildi. 

Kulüpten yapılan açıklamada, "Atletik Performans Antrenörümüz Erbil Harbili ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Erbil Hocamızın yerine Bekir mehtap ile anlaştık. Karatay Termal 1922 Konyaspor'umuza katkılarından dolayı Erbil Harbili Hocamıza teşekkür eder, kariyerlerinin devamında başarılar dileriz. Atletik Performans Antrenörümüz Bekir Hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz" denildi.

SPOR SERVİSİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.