Yavru Kartal telafi peşinde

Yavru Kartal telafi peşinde

Karatay Termal 1922 Konyaspor sezonun 13. hafta maçında bugün sahasında Kastamonuspor ile karşılaşacak. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda oynanacak mücadele saat 13.00’da başlayacak.

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor sezonun 13. hafta maçında bugün sahasında Kastamonuspor ile karşılaşacak. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda oynanacak mücadele saat 13.00’da başlayacak. Maçı Efe Tanrıverdi yönetecek. Tanrıverdi’nin yardımcılıklarını Mustafa Tosun ve Harun Terin yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Ramazan Haymana olacak.

Ligde oynadığı son iki maçı kaybeden sakatlıklar ve korona ile problem yaşayan Yavru Kartal Kastamonu karşısında galip gelerek morallenmek istiyor. 1922 Konyaspor 13. haftaya 14 puanla 11. sırada girdi. Rakip GMG Kastamonuspor ise 12 puanla 15. basamakta yer alıyor.

Yeşil-Beyazlılarda Celal Hanalp, Maksut Taşkıran, Ahmet Önay, Kadem Burak Yaşar, Bahattin Tuğrul Aygün ve Can Demir Aktav Kovid-19 testlerinin pozitif çıkmasından dolayı bu maçta forma giyemeyecek. Öte yandan sakatlıkların bulunan Seddar Karaman ve Ege Özkayımoğlu da bu zorlu maçta takımdaki yerlerini alamayacak.

13. HAFTA MAÇLARI OYNANACAK

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Kırmızı Grup'ta oynanacak maçlar saat 13.00'te başlayacak. Karşılaşmaların programı şöyle:

Karatay Termal 1922 Konyaspor-GMG Kastamonuspor (Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz)

Eyüpspor-Etimesgut Belediyespor (Eyüp)

Tarsus İdman Yurdu-Turgutluspor (Tarsus İlçe)

Kırklarelispor-Kardemir Karabükspor (Kırklareli Atatürk)

Vanspor FK-Serik Belediyespor (Van Atatürk)

Pazarspor-Bayburt Özel İdare (Pazar İlçe)

Sakaryaspor-Tetiş Yapı Elazığspor (Yeni Sakarya Atatürk)

Karacabey Belediyespor-Pendikspor (Karacabey M. Fehmi Gerçeker)

Bodrumspor-Mamak FK (Bodrum İlçe)

Kırşehir Belediyespor-Sivas Belediyespor (Kırşehir Ahi)

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.