Yavru Kartal liderden bir puanı kopardı

Yavru Kartal liderden bir puanı kopardı

TFF 3. Lig 1. Grup'ta 27. hafta maçları oynandı. 1922 Konyaspor, sahasında lider Yeni Mersin İdman Yurdu ile 1-1 berabere kaldı.

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı'nda oynanan maçta konuk takımın golünü 30. dakikada Umut Aydın, Yavru Kartal'ın golünü ise 63'de Seyit Mehmet Söğüt kaydetti.
Bu sonuçla 1922 Konyaspor, üst üste üçüncü beraberliğini alarak puanını 31'e çıkardı. Yenilmezlik serisini 6 maça çıkaran pilot takım, haftayı 14. sırada tamamladı. Lider Mersin ise puanını 54'e yükseltti. Yeşil-beyazlı ekip, hafta içi mesaisinde 12 Nisan Çarşamba günü Kütahyaspor'a konuk olacak.

230.jpeg
HAKAN ÜNAL: OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM
Cezası nedeniyle takımın başında yer alamayan teknik direktör Hakan Ünal kazanabilecekleri maçtan bir puanla ayrıldıklarını ifade ederek: “Grubumuzun lideri ile oynadığımız müsabakanın ilk devresi ortada geçen fakat 1-0 mağlup girdiğimiz müsabakadan Ikinci ' devre kazanmak adına her şeyi denedik. 1-1'den
sonra bulduğumuz net fırsatlar! değerlendiremedik. Futbolcu arkadaşlarımızı verdiği mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Bizi destekleyen herkese teşekkür ediyoruz.” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum