Yavru Kartal izinde

Yavru Kartal izinde

2.etap kamp çalışmalarını Davraz'da sürdüren Anadolu Selçukspor dün yaptığı son antremanla kampı noktaladı. Temsilcimiz 2 gün iznin ardından 10 Ağustos'ta yeniden topbaşı yapacak

Spor Toto 2.Lig'de ki temsilcimiz Anadolu Selçukspor'da ikinci etap Davraz kampı bitti. Dün öğleden önce antreman yapan Anadolu Selçukspor kampı bitirdi. Temsilcimiz 2 gün izne ayrıldı. Yavru Kartal, yaklaşık 10 gündür sürdürdüğü Isparta Davraz'da ki ikinci etap kampında 2 takımla hazırlık maçı oynadı. Temsilcimiz 1 galibiyet ve 1 beraberlikle sahadan ayrıldı. Anadolu Selçukspor, ilk hazırlık maçında PTT 1.Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu ile 2-2 berabere kalırken, Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Karşıyaka'yı ise Süleyman Türk'ün attığı golle 1-0 yenmeyi başardı. Yavru Kartal, 10 Ağustos'ta Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde toplanacak. Yeşil-beyazlı ekip 11 Ağustos'ta Afyon'da gerçekleştirilecek, Ege Kupası'na katılacak. Anadolu Selçukspor, 12 Ağustos'ta Anadolu Üsküdarspor ve 17 Ağustos'ta ise Bucaspor ile hazırlık maçı oynayacak.

18 İSMİ TRANSFER ETTİ

Asıl amacı Atiker Konyaspor'a oyuncu hazırlamak olan Konya Anadolu Selçukspor'da transfer çalışmaları sürdürüyor. Anadolu Selçukspor'un çiçeği burnunda yönetimi teknik direktör Cenk Özcan'ın raporuna göre transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yavru Kartal, transfer ettiği isimlerde tanıdık isimler dikkat çekiyor. Temsilcimiz aynı zamanda bir dönem Konyaspor’da oynayan Muhammet Yürükuslu, Ufukhan Bayraktar ve Volkan Koçaloğlu gibi önemli isimleri transfer etti. Şu ana kadar 18 ismi kadrosuna dahil eden Anadolu Selçukspor son olarak sezonu Atiker Konyaspor'da kiralık olarak geçiren kaleci Burak Selen ile de büyük ölçüde anlaşma sağladığı ifade edildi. Anadolu Selçukspor'un sezon öncesi kadrosuna kattığı isimler şöyle: "Seddar Karaman, Volkan Koçaloğlu, Ali Kuleli, Muhammet Yürükuslu, Alptekin Teytey, Mücahit Atalay, Abdulkadir Kuzey, Serhad Yazgan, Özkan Taştemur, Faruk Uzundere, Gökhan Öztürk, Süleyman Türkeş, Faruk Yaldıran, Berat Çetinkaya, Burak Saban, İsa Korkmaz, Ufukhan Bayraktar, Maksut Taşkıran."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.