Yavru Kartal  geriye gidiyor 

Yavru Kartal geriye gidiyor 

Karatay Termal 1922 Konyaspor  evinde Tarsus İdmanyurdu’na 2-1 yenildi.  Yeşil-beyazlı ekip bu sonuçla 18 puanda kalırken  son 6 maçta 4. yenilgisini aldı. 

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor sezonun 16. hafta maçında sahasında  Tarsus İdman Yurdu ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip rakibine 2-1 yenildi

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanan maça iki ekipte kontrollü futbol ile başladı. Maçın ilk 20 dakikası orta saha mücadelesi şeklinde geçerken   ilk golü konuk ekip Tarsus İdman Yurdu buldu.  Sarı-lacivertli ekip karşılaşmanın 21. dakikasında Ferhat Duman ile 1-0 öne geçti.  Bu dakikadan sonra Karatay Termal 1922 Konyaspor’un beraberlik golünü bulmak için rakip kaleye yaptığı ataklar sonuçsuz kaldı. Mücadelenin ilk yarısı Tarsus İdman Yurdu’nun 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. 

Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan Karatay Termal 1922 Konyaspor 50. dakikada  Maksut Taşkıran ile skora dengeyi getirdi 1-1. Ancak Yeşil-beyazlı ekibin beraberlik sevinci sadece 3 dakika sürdü. Maçın 53. dakikasında konuk Tarsus İdman Yurdu İbrahim Hırçın ile bir kez daha öne geçti 2-1. Bu golden sonra  iki takımın  atakları sonuçsuz kaldı ve karşılaşma Tarsus İdman Yurdu’nun 2-1 üstünlüğü ile sonuçlandı. Karşılaşma sonunda  konuk ekip puanını 22’ye yükseltirken Karatay Termal 1922 Konyaspor 18 puanda kaldı.

SPOR SERVİSİ 

STAD: Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz 

HAKEMLER:Mehmet Çağatay Lakot, Tansu Doğan Yılmaz, Serkan Öksüz  

1922 KONYASPOR: Kadem Burak Yaşar, Fatih Mankır, Savaş Polat, Cihat Aktaş, Can Demir Aktav, Ahmet Önay, Adem Eren Kabak, Görkem Şimşek(46’ Celal Hanalp), Seddar Karaman, Maksut Taşkıran, Ekrem Kayılıbal(85’ Hamit Kulya).

TARSUS İDMAN YURDU: Barış Türkmen, Onur Şirin, Abdussamed Karnuçu, Alperen Pak(75’ Atilla Yıldırım)(85’ Suat Kaya), Ferhat Duman(75’Alper Ademoğlu), Mertcan Çam, Nurullah Kaya,  İbrahim Hırçın,  Ahmet Furkan Özcan, Samet Eker, Sefa Durmuş

GOLLER: Dk 50 Maksut Taşkıran(1922 Konyaspor). Dk 21 Ferhat Duman,  dk 53 İbrahim Hırçın( Tarsus İ.Y

SARI KARTLAR: Maksut Taşkıran, Fatih Mankır, Seddar Karaman (1922 Konyaspor). Abdussamed Karnuçu, Ferhat Duman, Barış Türkmen (Tarsus İ.Y)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.