Yavru Kartal evinde kazanıyor

Yavru Kartal evinde kazanıyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Yavru Kartal 11 maçın geride kaldığı sezonda 10 puan toplayarak 13. Sırada kendine yer buldu.

Anadolu Selçukspor bu maçlarda 13 gol atarken kalesinde ise 17 gol gördü. Anadolu Selçukspor da  iç sahada 2 galibiyet 2 beraberlik 1 yenilgi aldı. Dış sahada ise Atiker Konyaspor 6 maçın 5’ini kaybetti 1’inde berabere kaldı. Anadolu Selçukspor da dış sahada 6 maça çıktı ve 2 beraberlik 4 yenilgi alarak galibiyet yüzü görmedi.

 

Ligde 8 maçtır kazanamayan AnadoluSelçukspor evinde oynayacağı Sakaryaspor maçına 3 puan parolasıyla çıkacak. Lige çok iyi başlayan ancak sonraki haftalarda düşüşe geçerek ligin alt sıralarına gerileyen pilot takım,  iç sahada kazanarak kötü gidişatına son vermek amacında.

 

ANADOLU’DA İKİ OYUNCU CEZALI

 

Konya Anadolu Selçukspor deplasmanda oynadığı Kırklarelispor maçında kart gören 2 oyuncusu cezalı duruma düştü. Yeşil-beyazlı ekipte bu sezon 4.sarı kartını gören Arif Demir ile çift sarı karttan kırmızı kart gören Sertan Yiğenoğlu cezalı duruma düştü. Bu oyuncular, 12 Kasım Pazar günü iç sahada oynanacak Sakaryaspor maçında forma giyemeyecek. Öte yandan cezası sebebiyle Kırklarelispor maçında forma giyemeyen Ali Yaşar ise Sakaryaspor maçında forma giyebilecek.

 

 BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.