Yaşam Koçu Adaklı, İdeal Ailenin Yollarını Anlattı

Yaşam Koçu Adaklı, İdeal Ailenin Yollarını Anlattı

Nevşehir Özel Lara Koleji’nde düzenlenen ana-baba okulu seminerlerinin ilk konuğu olan eğitimci-yazar Aydın Adaklı, birbirinden ilginç örneklerle 'Mutlu ve ideal bir aile' için olması gerekenleri anlattı.Özel Nevşehir Lara Koleji'nin geleneksel...

Nevşehir Özel Lara Koleji’nde düzenlenen ana-baba okulu seminerlerinin ilk konuğu olan eğitimci-yazar Aydın Adaklı, birbirinden ilginç örneklerle 'Mutlu ve ideal bir aile' için olması gerekenleri anlattı.

Özel Nevşehir Lara Koleji'nin geleneksel olarak devam ettirdiği ana-baba okulu seminerlerinin bu yılki ilk konuğu “Yaşam Koçu” ünvanı ile tanınan eğitimci-yazar Aydın Adaklı oldu. Mutlu ve ideal bir ailenin oluşumu için olması gerekenlerin konuşulduğu seminerde, Aydın Adaklı birbirinden ilginç örnekler verdi. Çocukların yetişmesinin anne ve babanın yetişmesiyle olacağından bahseden Adaklı, seminerde mutlu bir aile için bireyler arasında saygı, sevgi ve sabrın azami derecede bulunması gerektiğini vurguladı.

Sürekli iyimser olmanın insana vereceği pozitif katkının yanısıra sürekli ters giden olaylar karşısında takınılması gereken tavırları da anlatan Adaklı, bu noktayı bol bol örnekler vererek açıkladı. Çocuklardaki özgüvenin gelişmesi adına vazifelendirilmesinin yöntemi ve süreçte yaşanabilecek muhtemel olumsuzluklara karşı nelerin yapılması gerektiğini de belirten Adaklı “ İnsanı teknoloji değil, insanı insan yetiştirir” şeklinde konuştu. Seminerde Adaklı, teknolojinin kontrollü kullanımındaki faydaları ve kontrolsüz kullanımındaki muhtemel tahribatları da ayrıntılarıyla ele aldı ve uyarılarda bulundu.

Seminere katılan veliler, bu etkinlikten dolayı Lara Koleji'ne ve verdiği değerli bilgilerden dolayı Aydın Adaklı’ya teşekkür etti. İki saat kadar süren seminer sonunda Aydın Adaklı, "Yaşam Koçu" adlı kitabını imzaladı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.