Yapılandırmada son gün 31 Temmuz

Yapılandırmada son gün 31 Temmuz

Konya Vergi Dairesi Başkanı Musa Kazım Ünver, Başkan Yardımcıları; Veysel Bostan ve Emrah Yalçın Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti

Konya Vergi Dairesi Başkanı Musa Kazım Ünver, Başkan Yardımcıları; Veysel Bostan ve Emrah Yalçın Merhaba Gazetesi'ni ziyaret ederek, yapılandırma kanunundan yararlanmak için son sürenin 31 Temmuz 2018 olduğunu hatırlattı. Ziyarette Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak ve gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Recep Çınar hazır bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak, Ünver ve beraberindekilere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ünver, yapılandırma kanunundan yararlanmak isteyen vatandaşların 31 Temmuz gününe kadar Vergi Dairesi'ne başvurmaları gerektiğini aktardı. Başvuruların bizzat Vergi Dairesi'ne gidilerek yapıldığı kadar, internet aracılığı ile de yapılacağını söyleyen Başkan Ünver, daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü: "Gelir İdaresi Başkanlığı'nın www.gib.gov.tr adresi üzerinden veya www.turkiye.gov.tr adresinden de internet aracılığı ile başvurular alınmaktadır. Kanunla ilgili her türlü sorunuza Gelir İdaresi Başkanlığı'nın www.gib.gov.tr adresinde yer alan dökümanlardan veya 444 0 189 Vergi İletişim Merkezi (VİMER) aracılığıyla cevap alınabilecektir. Ayrıca Vergi Dairelerine de konuyla ilgili olarak başvuruda bulunup bilgi alınabilecektir. Özellikle toplumun her kesimini ilgilendirebilecek nitelikte bir kanun olan bu yeni yapılandırma kanunundan yararlanmak için son güne bırakmadan bir an önce başvuruların yapılması ve imkânlar dahilinde peşin ödemelerin seçilmesinde büyük avantajlar olduğunu duyurmak istiyoruz."

HAMDİ BUĞUR merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.