Yanlış müttefik seçildi

Yanlış müttefik seçildi

Konya İnanç Özgürlükleri Platformu Basın Sözcüsü Servet Önler, Türkiye'nin terörle mücadelede terör kaynağı olan bir ülke ile ittifaka giriştiğini söyledi

Konya İnanç Özgürlükleri Platformu 415. basın açıklamasını Kayalı Park'ta gerçekleştirdi. Haftanın basın sözcülüğünü yapan Servet Önler, Türkiye'nin terörle mücadelede terör kaynağı olan bir ülke ile ittifaka giriştiğini söyledi. Amerika ve İsrail'in gerçekleştirdiği katliamların tazeliğini koruduğunu ifade eden Önler, “Amerikan'ın İsrail'in çıkarları için her türlü fedakarlığı yapacağını daha önce belirtmesine rağmen ülkemizin üslerini bu ülkeye açmak siyasi bir basiretsizlik olsa gerek. Gittiği her yerde kan ve göz yaşından başka bir şey bırakmayan geride yetimler ve öksüzler bırakan bu fiillerini de özgürlük adına yaptığını söyleyen yalanın ve ihanetin kaynağı olan yer yüzünün en aşağılık mahluklarına bu ülkede alan açmak Müslümanlar ile alay etmektir.

Son yıllar da meydana gelen olaylar bizlere Kudus'ün ve Mescid-i Aksa'nın işgal altında oluşu
gerçeğini unutturmuştur” dedi.

BOP TAMAMLANMAK ÜZERE

Kudüs'ün Yahudi işgali altında olduğunu belirten Önler, “Kudüs, kendisini kurtaracak Müslümanları beklemektedir. İnancımız odur ki Müslümanlar içlerinden yeni Selahattinler çıkaracak ve bu kutsal beldemizi yeniden İslamlaştırarak özgürlüğüne kavuşturacaktır. Bu gün yeryüzünde oluşturulan fitnenin en temel sebebi Mescid-i Aksa'nın işgalini unutturmak içindir. Büyük orta doğu projesinin hızla tamamlanmaya çalışıldığı bu zaman da Müslümanları daha uyanık olmaya ve kendi iç savaşlarında harcayacakları enerjiyi zamanı asli ve gerçek düşmanlarına karşı kullanmaya çağırıyoruz. Tarihin bir ibret levhası olduğu sonu kan ve zulümle bitecek heyecanların bulunmadığı tevhit ve adalet üzere kurulu bir dünyada yaşama umudu Allah'a emanet ederiz” diye konuştu.

MEHMET AKİF SÜTÇÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.