'Yanlama' Etkinliğinde Yaralanan Özdemir’in Hayati Tehlikesi Bulunmuyor

'Yanlama' Etkinliğinde Yaralanan Özdemir’in Hayati Tehlikesi Bulunmuyor

Sağlık Bakanlığı, dün Ankara’da özel bir firma tarafından düzenlenen yanlama (drift) yarışlarında araç çarpması sonucu yaralanan Ramazan Emre Özdemir’in Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisinin...

Sağlık Bakanlığı, dün Ankara’da özel bir firma tarafından düzenlenen yanlama (drift) yarışlarında araç çarpması sonucu yaralanan Ramazan Emre Özdemir’in Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisinin devam ettiğini açıkladı. Açıklamada, Özdemir’in, yoğun bakımda uygun ilaç tedavisi ve klinik takibi devam ettiği ve hayati tehlikesi bulunmadığı vurgulandı.

Sağlık Bakanlığı, Ankara’da ilk kez düzenlenen yanlama yarışında yaşanan kaza ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Ankara’da özel bir firma tarafından düzenlenen yanlama (drift) yarışlarında araç çarpması sonucu yaralanan Ramazan Emre Özdemir’in tedavisi Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam ettiği belirtilen açıklama da, "Dün acil servise getirilen hastaya kafa travması teşhisi konulmuştur. Kanama ve ödem tespit edilen hastaya acil cerrahi işlem planlanmamıştır. Yoğun bakımda uygun ilaç tedavisi ve klinik takibi devam eden hastanın hayati tehlikesi bulunmaktadır." denildi.

Ankara’da ilk kez düzenlenen yanlama yarışında, kontrolden çıkan araç seyirciler arasındaki bir çocuğun ağır yaralanmasına neden olmuştu. Meftun Çelebi’nin kullandığı modifiye otomobil, pistte yarışırken şeflik binasının sütununa hızla çarptı. Sütunun dibinde yarışı izleyen Ramazan Emre Özdemir yaralanmıştı. Kaza sonucu yarışlar iptal edildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.