Yankesiciler Pazarda Ve Metroda Boş Durmadı

Yankesiciler Pazarda Ve Metroda Boş Durmadı

BursaRay'da kimliği belirsiz yankesicinin, içerisinde sürücü belgesi ve 60 lira parasının bulunduğu cüzdanını çaldığını belirten vatandaş polise müracaat etti. BursaRay'dan indikten sonra cüzdanının çalındığını farkeden T.A., Bursa...

BursaRay'da kimliği belirsiz yankesicinin, içerisinde sürücü belgesi ve 60 lira parasının bulunduğu cüzdanını çaldığını belirten vatandaş polise müracaat etti.

BursaRay'dan indikten sonra cüzdanının çalındığını farkeden T.A., Bursa Emniyet Müdürlüğü Merinos Polis Merkezi Amirliği'ne müracaat etti. Polise ifade veren T.A., kimlik belgesi, sürücü belgesi ve 60 lira bulunan cüzdanının yankesicilik yöntemiyle çalındığını söyledi. Cumhuriyet Savcısı, olayla ilgili soruşturma başlattı.

15 LİRA BOZUK PARAYI ÇALDILAR

Öte yandan Gemlik'te semt pazarında yankesicinin kurbanı olan F.A. polise başvurdu. Pazarda alışveriş yaptığı esnada bebek arabasındaki çocuğunun ayağa kalktığını ve çocuğuyla ilgilenmek için kol çantasını bebek arabasına bıraktığını anlatan F.A., "Çocuğum ile ilgilendikten sonra çantamı bulamadım. Çantanın içerisinde bebek malzemeleri, cüzdanım, cüzdanın içerisinde benim, kızım, kayın validem ve kayınpederimin nüfus cüzdanları ve 15 lira para bozuk para vardı." dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.