Yalçın Eğitim’den kardeşlik köprüsü

Yalçın Eğitim’den kardeşlik köprüsü

Yalçın Eğitim Kurumları ve Yalçın Öğretim Kursları yönetici, öğretmen ve öğrencileri toplanan yardım paketlerini Erzurum-Pasinler ve Gaziantep-Şahinbey’e gönderdi

Konya’nın ilk öğretim kurslarından biri olan Yalçın Öğretim kurslarının sosyal, kültürel etkinlikleri devam ediyor. Yalçın Öğretim Kursları Merkez, Zindankale ve Yazır(Ecdat) Şubelerindeki yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerinin ortaklaşa organize ettiği “Mektup-Kardeşlik ve Gönül Köprüsü” yardımlaşma etkinliğinde Doğu ve Güneydoğu’da ihtiyaç sahibi öğrenciler için toplanan elbise, kışlık mont, palto, kışlık bot, ayakkabı ve kırtasiye malzemelerinden oluşan yardım paketleri daha önce yapılan çalışmalarda belirlenen Erzurum -Pasinler ve Gaziantep- Şahinbey İlçelerindeki ilk ve orta okullarında eğitim öğretim gören ve ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere Konya PTT aracıyla gönderildi. Yardım paketleri yerlerine ulaşırken, yetkililer gelen yardımları ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıttılar.

HER PAKETTE BİR MEKTUP

Yalçın Eğitim kurumları tarafından gönderilen yardım paketleri öğrencilere ulaştığını vurgulayan Yalçın Eğitim kurumları ve Yalçın Öğretim Kursları yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın “Öğretmen, Öğrenci ve Velilerimizle birlikte gerçekleştirdiğimizi Mektup, kardeşlik ve Gönül Köprüsü projemize yoğun bir ilgi ve destek görmemiz bizleri mutlu etmiştir. Erzurum-Pasinler ve Gaziantep-Şahinbey’e olmak üzere iki ayrı merkeze Konya PTT aracıyla yaklaşık 70 koli yardım paketi gönderildi. Yardım paketlerimiz ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını yetkililer aracıyla ulaştığını duymak ve onlardan mesaj almamız bizlerin ne kadar güzel bir etkinliğe imza attığımız göstermiştir. Öğrencilerimiz ayrıca her yardım pakete bir mektup yazarak , arkadaşlarıyla mektuplaşma imkanı bulmuşlardı. Tüm Öğretmenlerimize, Öğrencilerimize ve Velilerimize göstermiş oldukları katkı ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca yardım paketlerinin gönderilmesinde büyük katkı ve yardımları bulunan Konya PTT Başmüdür ve Başmüdür yardımcılarına, PTT Kargo Personeline ve bizlerle her zaman beraber olan gazeteci arkadaşımız Muhammet Kencik’e de teşekkür ediyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.