Yağış Bitti, Vatandaşın Mağduriyeti Bitmedi

Yağış Bitti, Vatandaşın Mağduriyeti Bitmedi

İstanbul’da 10 gün önce yaşanan şiddetli yağmur sonrası bazı ev ve iş yerlerini su basmıştı. Avcılar’da, yağış sonrasında tıkanan kanalizasyon boruları vatandaşı yeniden mağdur etti. Tıkanan borulardan sızan kanalizasyon suyu bir...

İstanbul’da 10 gün önce yaşanan şiddetli yağmur sonrası bazı ev ve iş yerlerini su basmıştı. Avcılar’da, yağış sonrasında tıkanan kanalizasyon boruları vatandaşı yeniden mağdur etti. Tıkanan borulardan sızan kanalizasyon suyu bir vatandaşın iş yerini bastı.

İstanbul’da 10 gün önce etkili olan şiddetli yağmur, vatandaşı yeniden mağdur etti. Avcılar Ambarlı Mahallesi’nde ikamet eden Serdar Balseven’in iş yerinde, yoğun yağışta kanalizasyonun tıkanmasından dolayı su baskını yaşandı. Ekipler yağmurdan sonra duruma müdahale ederek Balseven’in mağduriyetini giderdi. Ancak yağışın üzerinden 10 gün geçmesine rağmen kanalizasyon boruları tekrar tıkandı ve Balseven’in iş yerini yine su bastı.

İSKİ yetkililerini aradığını ancak kimseye ulaşamadığını anlatan Balseven, şöyle konuştu: “Dün akşamdan beri burada su basıyor. Geçen hafta oluşan su felaketinden sonra kanalizasyon tıkanmasından su taşma yaptı. İSKİ ekipleri geldi burada işlem yaptı. Rögar tıkanmış dediler iş bitti. Ama dün tekrar su bastı. Dün akşamdan buyana yetkilileri arıyoruz kimseye ulaşamıyoruz.”

Avcılar Belediyesi ekiplerinin kendilerine yardımcı olduğunu ifade eden Balseven, “Belediye ekipleri başka bir iş için burada çalışıyordu. En azından mağduriyetimizi gidermek için kepçeyle çalışma yaptılar. Vidanjör getirerek iş yerindeki suyu boşaltıyoruz.” dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.