Verda Tarıma fuarda ilgi

Verda Tarıma fuarda ilgi

Verda Tarım, 14-18 Mart 2012 tarihleri arısında Konya TÜYAP Uluslararası Fuar Merkezinde gerçekleştirilen 10. Tarım, Hayvancılık ve Süt Endüstrisi Fuarında ürünlerini gelen ziyaretçilere tanıttı.

Verda Tarım, 14-18 Mart 2012 tarihleri arısında Konya TÜYAP Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen 10. Tarım, Hayvancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı’nda ürünlerini gelen ziyaretçilere tanıttı. Verda Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Candan, 200 binin üzerinde ziyaretçi gelen fuarda kısa sürede hedef kitleye ulaştıklarını söyledi.

Fuarda gördükleri ilgiden memnun kaldıklarını belirten Verda Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Candan, firma olarak yurt içi ve yurt dışında düzenlenen fuarlara katılmaya gayret gösterdiklerini kaydetti. Konya, Kayseri, Bursa ve Antalya Tarım Fuarlarına düzenli olarak katıldıklarını kaydeden Candan, “Ürünlerimizin piyasaya arzı aşamasında Türkiye coğrafyasını düşündüğümüzde her noktaya aynı anda ulaşmamız güç olabilir. Tarım fuarının bize sağladığı en büyük avantaj, hizmet sektördeki çiftçileri bizimle buluşturması. 200 binin üzerinde ziyaretçinin geldiği bu tür fuarlarda kısa sürede hedef kitleye ulaşabiliyoruz” dedi.

Verda olarak Ar-Ge ve saha çalışmalarına ağırlık verdiklerini, her Tarım Fuarı’nda yeni bir ürün, yeni bir teknoloji ile çiftçinin karşısına çıktıklarını vurgulayan Candan, şunları söyledi: “Fuarlarda çiftçilerimizle istişare toplantılarında Türk tarımının problemleri ve uygulamaları, memnuniyetler ve temenniler konusunda veri oluşturuyoruz. Verda olarak laboratuarımızda Türkiye’nin her yerinden bize gönderilen yaprak, toprak ve su numuneleri baz alınarak uzmanlarımız tarafından etkili bir gübreleme ve sulama programı çıkarıyoruz. Bu sayede birim alanda çiftçimiz asgari maliyetle maksimum verim alıyor.”

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.