Velileri Alıştırmak İçin Sanal Ortamda Okul Alışverişi Yarışması Düzenledi

Velileri Alıştırmak İçin Sanal Ortamda Okul Alışverişi Yarışması Düzenledi

Okulların açılmasına az bir süre kala ailelerin ve öğrencilerin okul alışverişi maratonu başladı. NT Mağazaları, bazen işkenceye dönüşen okul alışverişini keyifli hale getirmek ve veliyi bu zorlu maratona hazırlamak için Facebook sayfasında...

Okulların açılmasına az bir süre kala ailelerin ve öğrencilerin okul alışverişi maratonu başladı. NT Mağazaları, bazen işkenceye dönüşen okul alışverişini keyifli hale getirmek ve veliyi bu zorlu maratona hazırlamak için Facebook sayfasında yeni bir uygulama başlattı. Veliler, 'Görevimiz Okul Alışverişi' isimli Facebook uygulamasına katılarak eğlenceli bir okul alışverişi deneyimi yaşayabileceği gibi, bu deneyim sonunda hediyeler kazanabilecek.

Okulların açılmasına sayılı günler kala aileleri alışveriş telaşı sardı. Öğrencilerin ihtiyaçlarını bir an önce gidererek, okula hazır hale gelmesini isteyen veliler kırtasiyelerin yolunu tutmaya başladı. Mağazalarında 40 binden fazla ürün bulunan NT, velilere bu alışverişe çıkmadan önce ısınma fırsatı sunuyor. Facebook'ta başlattığı 'Görevimiz Okul Alışverişi' uygulaması ile müşterilerine farklı bir deneyim sunuyor. Katılımcılar, uygulamada kendilerine verilen sanal paranın tamamıyla sepetini doldurmaya çalışıyor. Sepetini en kısa sürede tamamlayan katılımcılar, büyük ödüllerden birini veya okul ürünleriyle doldurduğu sepeti kazanma şansı yakalıyor. Yarışmaya katılanlar kendilerine verilen sanal ve herhangi geçerliliği olmayan parayla ekranlarına çıkan NT ürünlerinden sepetlerini oluşturuyor. Katılımcılar yarışmaya başladıkları andan itibaren ilerleyen süre zarfında önlerine rastgele gelen NT ürünlerini sepetlerine atarak tam 75 TL’lik bir sepet oluşturmaya çalışıyor. Yarışmanın sonunda 75 TL’lik sepeti en kısa sürede oluşturacak ilk 5 kişinin kazanacağı diğer hediyeler de şunlar: Birinciye tablet bilgisayar, ikinciye fotoğraf makinesi, üçüncü, dördüncü ve beşinciye ise sepetindeki ürünler. 'Görevimiz Okul Alışverişi’ isimli eğlenceli ve kazandıran uygulamaya www. gorevimizokulalisverisi.com adresinden de ulaşılabiliyor.

Perakende sektöründe yaptığı araştırmalarla tanınan Akademetre Araştırma ve Stratejik Planlama şirketi tarafından 26-28 Ağustos tarihlerinde Türkiye genelinde 32 kırtasiye mağazası ve 6 zincir markette, 104 üründe yapılan araştırma sonucuna göre NT Mağazaları okul alışverişinin en hesaplı adresleri arasında yer alıyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.