Veli Tolu aday adayı olacak

Veli Tolu aday adayı olacak

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuşun Konyaya gerçekleştireceği 2 günlük ziyaretle ilgili bilgi vermek üzere basın mensupları ile bir araya gelen HAS Parti eski İ

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un Konya’ya gerçekleştireceği 2 günlük ziyaretle ilgili bilgi vermek üzere basın mensupları ile bir araya gelen HAS Parti eski İl Başkanı ve Kurucular Kurulu Üyesi Veli Tolu, 12 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği genel seçimleri için milletvekili aday adayı olacağını açıkladı.
Parti il binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Tolu, HAS Parti’nin 4 ay gibi kısa bir süre içerisinde tüm Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını tamamladığını ve seçimlere girmeye hak kazandığını bildirerek, “Toplumun her kesiminden partimize büyük bir teveccüh var. Bunun en önemli sebebi siyaseti formatlamış olmamız, siyasete yeni bir boyut getirmemizdir. Son 10 yılda siyasette hep kavga, gürültü ve ötekileştirme üzerinden oy kazanma çabası vardı. HAS Parti böyle bir dönemde alternatif olarak doğdu” dedi. Seçim yaklaştıkça anket çalışmalarının da arttığına dikkat çeken Tolu, “Anketler manipüle ediliyor olmakla birlikte anket firmaları da kendi güvenilirliklerini düşünerek doğruya en yakın olanı vermeye çalışıyor. Son yapılan ankette partimizin oy oranı yüzde 7-8 dolaylarında oldu. Sokakta gördüğümüz ilgi ve alaka oy olarak yansıyacak. Halkın sesi meclise girecek” diye konuştu. HAS Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un Konya programı hakkında da bilgi veren Tolu, “Genel Başkanımız, yarın Cihanbeyli ve Sarayönü ilçelerinde halkla buluşacak. Cuma akşamı Konya’da bir konferansa katılacak. Cumartesi günü Çumra ve Beyşehir ilçelerini ziyaret ederek buralardaki parti il binalarının açılışını yapacak. Öğleden sonra Konya il merkezinde halkla buluşacak. Cumartesi akşamı da gazetecilerle bir araya gelecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.