Vefat etmeden önce Konyaspor maçını izlemişler

Vefat etmeden önce Konyaspor maçını izlemişler

Sabah saatlerinde Sancak Mahallesi Yeni İstanbul Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetmiş, 1 kişi de yaralanmıştı.

Edinilen bilgiye göre, Kampüsten merkez istikametine seyir halinde olan Yasin A. idaresindeki 06 PUD 88 plakalı otomobil gizli buzlanma nedeniyle MEDAŞ tramvay durağı mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak köprü korkuluğuna çarpmıştı. Vefat eden isimlerin kazadan önce Galatasaray ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçını tribünde izlediği öğrenildi. Atiker Konyaspor, sitesinden yaptığı yazılı açıklama ile başsağlığı mesajı yayınladı.

O mesaj şöyle: "Galatasarayla oynadığımız ZTK maçını tribünde izleyen Yasin Altan, Mehmet İnanç ve kimliği henüz tespit edilemeyen taraftarımız bu sabah erken saatlerde kaza geçirmişlerdir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan taraftarlarımızdan Yasin Altan ve Mehmet İnanç’ın hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda ettiğini, kimliği henüz belirlenemeyen diğer taraftarımızın ise hayati tehlikesinin sürdüğünü, büyük teessür içinde öğrenmiş bulunmaktayız. Taraftarlarımız Yasin Altan ve Mehmet İnanç’a Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına ve camiamıza sabır diliyoruz. Diğer taraftarımıza da en kısa sürede Cenab-ı Allah’tan şifa niyaz ediyoruz."

merhabahaber.com 

804905.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.