Ve Aykut Kocaman ayrıldı!

Ve Aykut Kocaman ayrıldı!

Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman beklenen kararını açıkladı

Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman beklenen kararını açıkladı. Bugün akşam saatlerinde yönetim ile biraraya gelen Aykut Kocaman, yönetime ayrılmak istediğini bildirdi. Kocaman daha sonra yönetim, teknik heyet ve futbolcularla vedalaştı. Kararın önümüzdeki dakikalarda kulüp tarafından açıklanacağı öğrenildi. 

Galatasaray ile oynanacak maçta son kez takımın başında olması beklenen Aykut Kocaman’ın futbolculara yaptığı veda konuşmasında, ailesinden 3 yıldır uzakta olduğunu gerekçesiyle bu kararı aldığını söylediği öğrenildi.

GÜNCELLEME (23.50)

Konu ile ilgili klup yönetiminden bir açıklama geldi. Açıklama şu şekilde:

Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman akşam saatlerinde futbol komitemizle bir araya geldi. Başkanımız Ahmet Şan’ın da yer aldığı görüşmede sayın hocamız Aykut Kocaman, komitemizden izin istediğini beyan etti. Teknik direktörümüz Aykut Kocaman toplantıda Konya’da güzel  günler geçirdiğini, yönetim, teknik heyet, futbolcular, taraftarlarla birlikte büyük başarılara imza atıldığını söyledi.  

Futbol komitemiz bu görüşmenin ardından yarın yönetim kurulunun toplanmasını ve konunun değerlendirilmesini kararlaştırdı. Yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısının ardından teknik direktörümüzle ilgili alınacak kararın kamuoyu ile paylaşılacağı açıklandı. Kayacık tesislerinde gerçekleşen bu görüşmenin ardından  futbol komitemiz teknik heyet ve futbolcularımızı Galatasaray maçı için tesislerden uğurladı.

Merhaba Haber - ÖZEL 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum