Vatandaşlara Ücretsiz Sağlık Taraması Yapıldı

Vatandaşlara Ücretsiz Sağlık Taraması Yapıldı

Dünya Diyabet ve Obezite Haftası etkinlikleri kapsamında Yozgat’ın Boğazlıyan Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Tabipliği'nce diyabet ve obeziteye dikkat çekmek için stant kurulup, ücretsiz sağlık taraması yapıldı.    Boğazlıyan...

Dünya Diyabet ve Obezite Haftası etkinlikleri kapsamında Yozgat’ın Boğazlıyan Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Tabipliği'nce diyabet ve obeziteye dikkat çekmek için stant kurulup, ücretsiz sağlık taraması yapıldı.

    Boğazlıyan Cumhuriyet Meydanı'nda stant kuran sağlık ekipleri, burada vatandaşlara yönelik ücretsiz boy-kilo ölçümü, tansiyon ölçümü ve şeker hastalığı (diyabet) ve obezite hakkında bilgilendirme yaptı. Boğazlıyan Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Tabibi Dr. Nur Yazar, 'Dünya Diyabet ve Obezite Haftası' etkinlikleri kapsamında stant kurulup, ücretsiz sağlık taraması yapıldığını söyledi.

    Sağlığın her şeyden önemli olduğuna vurgu yapan Dr. Yazar, "Diyabet ve obezite de önemli sağlık sorunlarından birisidir. Bu yüzden Boğazlıyan Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Tabipliği olarak diyabet ve obeziteye dikkat çekmek stant kurup vatandaşları hem bilgilendirdik hem de sağlık taraması yaptık." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.