Valizini Polislere Aratmayınca Tren Garı Karıştı

Valizini Polislere Aratmayınca Tren Garı Karıştı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde tren garında, X-Ray cihazında sinyal veren valizini aratmayan ve kimliğini polise göstermemekte direnen şahıs, hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu. İzmit Tren Garı'na gelen valizli bir şahıs, X-Ray cihazına...

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde tren garında, X-Ray cihazında sinyal veren valizini aratmayan ve kimliğini polise göstermemekte direnen şahıs, hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu.

İzmit Tren Garı'na gelen valizli bir şahıs, X-Ray cihazına bıraktığı valizinin sinyal vermesi üzerine durduruldu. Güvenlik görevlileri valizini açmasını ve kontrol edilmesi gerektiğini söyledi. Ancak şahıs buna izin vermedi. Yaşanan gelişmeler nedeniyle güvenlik görevlileri durumu polise bildirdi. Polis, şahsın yanına gelerek kimlik göstermesini istedi. Ancak buna da karşı çıkan şahıs polise mukavemette bulundu. Bunun üzerine olay yerine takviye ekipler istendi. Şahıs gözaltına alınırken, durumundan şüphelenilen valiz açık alanda bırakılarak etrafına güvenlik şeridi çekilip bomba imha ekiplerine haber verildi.

VALİZDEN DEMİR ÇUBUK ÇIKTI

Şahıs, bu süre içerisinde polislerle tartışmaya devam etti. Olay yerine gelen bomba imha ekiplerine çantasında herhangi bir patlayıcı bulunmadığını söyledi. Ekipte bulunan görevliler kontrollü olarak valizi açtı. Yapılan aramada kitap, kıyafet ve demir çubuk çıktı. Görevlilere zorluk çıkartan ve mukavemete bulunan şahıs gözaltına alınarak, Saraybahçe Polis Merkezi'ne götürüldü. Adının Necati Ö. olduğu öğrenilen şahsın neden görevlilere zorluk çıkardığı anlaşılmazken, yaşanan olay nedeniyle tren garında yaklaşık 40 dakika hareketli dakikalar yaşandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.