Vali Yavuz’dan Anneler Günü Mesajı

Vali Yavuz’dan Anneler Günü Mesajı

Muş Valisi Seddar Yavuz, şehit annelerine çağrıda bulunarak, “Elleri öpülesi milletimizin büyük emaneti olan şehit anneleri, evlatlarınız Allah yolunda vatanın bölünmez bütünlüğü için seve seve canlar...

Muş Valisi Seddar Yavuz, şehit annelerine çağrıda bulunarak, “Elleri öpülesi milletimizin büyük emaneti olan şehit anneleri, evlatlarınız Allah yolunda vatanın bölünmez bütünlüğü için seve seve canlarını feda ederken, sizleri bize emanet ettiler” dedi.

Anneler Günü’nde anne hasreti çeken tüm buruk yürekler adına hayatını kaybeden tüm annelere rahmet dileğinde bulunan Vali Seddar Yavuz, “Mensubu bulunduğumuz kadim medeniyetimizin temelini oluşturan inancımızda; annelerimiz en çok sevgiyi, saygıyı, şefkati hak eden ve hakları hiçbir zaman ödenemeyecek olan varlıklarımızdır. Anneler o kadar değerlidir ki, Peygamberimiz ‘Cennet anaların ayağının altındadır’ buyurmuştur. Onlar ailenin temel direği ve toplumun da geleceğidir. Sağlam bir toplum ancak temelleri sağlam atılmış aileyle mümkündür. Anneler Günü’nde anne hasreti çeken tüm buruk yürekler adına hakka yürüyen tüm annelere Allah’tan rahmet diliyorum. Elleri öpülesi milletimizin büyük emaneti olan şehit anneleri, evlatlarınız Allah yolunda vatanın bölünmez bütünlüğü için seve seve canlarını feda ederken, sizleri bize emanet ettiler. Sizlere ne kadar hizmet etsek, ne kadar sevgi, saygı, şefkat göstersek de yine de haklarınızı ödeyemeyiz. Acınız acımızdır. Yüce Allah’tan sizlere ve bizlere sabır ihsan etmesini diliyorum. Devlet olarak, en kutsal varlığımız olan siz anaların yüreği yanmasın, terör belasından analar evlat acısı yaşamasın diye mücadele etmekteyiz. Bu düşüncelerle başta şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere bütün annelerin Anneler Günü’nü kutluyor; mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.