Vali Oduncu: Müdür, Her Öğrenciyi Evladı Gibi Görmeli

Vali Oduncu: Müdür, Her Öğrenciyi Evladı Gibi Görmeli

Osmaniye Valisi Mehmet Oduncu, "2014-2015 eğitim öğretim yılı 15 Eylül pazartesi günü başlayacak. Öğrencilerimizin en iyi eğitimi alabilmesi için yeni eğitim öğretim yılına her açıdan hazır olmamız ve eğer eksiklerimiz var ise okullar...

Osmaniye Valisi Mehmet Oduncu, "2014-2015 eğitim öğretim yılı 15 Eylül pazartesi günü başlayacak. Öğrencilerimizin en iyi eğitimi alabilmesi için yeni eğitim öğretim yılına her açıdan hazır olmamız ve eğer eksiklerimiz var ise okullar açılmadan bunları tamamlamamız lazım." dedi.

Osmaniye'de, 2014-2015 eğitim öğretim yılı ilk toplantısı, Rahime Hatun Toplantı Salonu'nda Vali Mehmet Oduncu başkanlığında yapıldı. Osmaniye'nin eğitim hizmetleri, fiziki mekân, emniyet-asayiş tedbirleri ve okul planlaması açısından yeni eğitim öğretim yılına hazırlık durumunun görüşüleceğini belirten Vali Oduncu, sağlıklı bir nesil yetiştirebilmek için çocuklara, gençlere iyi bir eğitim öğretim olanağı sunulması gerektiğini ifade etti.

Vali Oduncu, “Anne babaların bizlere emanet ettikleri çocuklarımıza sahip çıkacağız. Okullarda, müdürlerimiz maddi yönden zayıf olan öğrencilerimizi tespit edip gerekeni yapacak. Her öğrenciyi kendi evladı gibi görecek, her birinin sorunları ile tek tek ilgilenecek. Emniyet personeli okul çevresinde gerekli güvenlik tedbirleri alacak ve öğrencilerimizin huzurlu bir ortamda eğitim-öğretim görmeleri noktasında üzerimize düşeni yapacağız. 2014-2015 eğitim öğretim yılının öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, idarecilerimizin ve velilerimizin daha az sorun yaşadığı, okullarımızda başarı oranının yüksek olduğu, vatandaşlarımızın çocuklarını okula gönderirken güven konusundan herhangi bir endişe taşımadığı bir eğitim öğretim yılı diliyorum." diye konuştu.

Yapılan eğitim toplantısına Vali Yardımcısı Dr. M. H. Nail Anlar, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürü Jandarma Binbaşı Menderes Yiğitoğlu katıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.