Vali Lekesiz: Günümüzün Fatihleri İş Adamlarımızdır

Vali Lekesiz: Günümüzün Fatihleri İş Adamlarımızdır

Valiler Kararnamesi ile Hatay valiliğinden Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atanan Mehmet Celalettin Lekesiz, İskenderun’da veda ziyaretlerinde bulundu. Vali Lekesiz, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Hatay’ın,...

Valiler Kararnamesi ile Hatay valiliğinden Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atanan Mehmet Celalettin Lekesiz, İskenderun’da veda ziyaretlerinde bulundu. Vali Lekesiz, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Hatay’ın, Türkiyemizin, dünyanın merkezine oturtulabilmesi için dünyanın ana ekseninde yer alabilmesi için iş dünyası fevkalade önemlidir. Günümüzün fatihleri iş adamlarımız ve girişimcilerimizdir. Artık orta çağlardaki benzeri fetih dönemi bitmiştir, günümüzün fetihleri de girişimcilerimiz ve iş adamlarımızdır. Bu girişimcilerimiz de sınır tanımaz.” dedi.

Vali Lekesiz, İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak, İskenderun Genç İşadamları Deneği Başkanı Gökhan Gökten ve İskenderun Esnaf Odaları'nı ziyaret ederek, vedalaştı. İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret eden Lekesiz, burada daire müdürleri ile görüştü ve helallik istedi. Hatay’da 5 buçuk yıl valilik yapan Lekesiz’e, ziyaretten ötürü Kaymakam Özyiğit, kahve ve fincan takımı hediye etti. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İTSO yönetimi ile de görüşen Vali Lekesiz, iş adamlarının ülkenin ufkunu geliştirdiğini belirterek, "Toplumun ileriye gidebilmesi için biz ne zaman iyi bir şey yaptık ki. Bizden bir şey olmaz diyen toplumdan bir şey olmaz, kendisine güvenini yitirmiş kişi veya toplum gerçekten iyiye, bu anlamda ilim ve ilçemizin de moralinin ve motivasyonun yükselmesinde iş adamlarımızın çok ciddi katkıları vardır.” şeklinde konuştu.

Vali Lekesiz, Hatay’ın, Türkiye'nin, dünyanın merkezine oturtulabilmesi için dünyanın ana ekseninde yer alabilmesi için iş dünyasının fevkalade önemli olduğuna işaret ederek, "Günümüzün fatihleri iş adamlarımız ve girişimcilerimizdir. Artık orta çağlardaki benzeri fetih dönemi bitmiştir, Günümüzün fetihleri de girişimcilerimiz ve iş adamlarımızdır. Bu girişimcilerimiz de sınır tanımaz.” dedi. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise “Görev yaptığınız süre içerisinde her zaman İskenderun’un ve ilin sorunları ile yakından ilgilendiniz. Bu anlamda Hatay’a yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz ve yeni görevinizde başarılar diliyoruz.” ifadesini kullandı. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Vali Lekesiz’e ziyaretin anısına plaket takdim etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.