Vali Güner: Afyon'da Kamu Yatırımlarını İvedilikle Tamamlayın

Vali Güner: Afyon'da Kamu Yatırımlarını İvedilikle Tamamlayın

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, kamu yatırımlarının zamanında tamamlanması talimat vererek, “Bundan sonra yarım kalan hiçbir yatırıma müsaade etmeyeceğim” dedi. Güner, inşaatı devam eden Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ile Dinar...

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, kamu yatırımlarının zamanında tamamlanması talimat vererek, “Bundan sonra yarım kalan hiçbir yatırıma müsaade etmeyeceğim” dedi.

Güner, inşaatı devam eden Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ile Dinar Devlet Hastanesi inşaatlarının hızlandırılması amacıyla TOKİ yetkilileri ile toplantı yaptı. Toplantıya İl Sağlık Müdürü Dr.Necip Yemenici, TOKİ yetkilileri Safi Sazak ile Cavit Güler, her iki hastane inşaatını gerçekleştiren Mayra İnşaat Firması ile Sarı Dağlar İnşaat Firması Yetkileri ve Peta Müşavirlik Firma yetkileri de katıldı.

Güner, merkezde inşaatı devam eden 250 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ile Dinar ilçemizde yapımı devam etmekte olan 100 Yataklı Devlet Hastanesi inşaatlarının bir an önce tamamlanması istedi.

Merkezde inşaatları devam eden 250 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ile Dinar ilçesinde yapımı devam etmekte olan 100 Yataklı Devlet Hastanesinin son durumu hakkında sorumlu firma yetkililerinden bilgiler alan Güner, yatırımların hızlandırılması ve imalat değişikliklerinin ivedi olarak tamamlanması konusunda yetkilere talimatlar verdi.Güner, “Değerli halkımız her zaman hizmetlerin en iyisine ve en kalitelisine layıktır. Bizde halkımıza sağlık hizmetleri konusunda hizmetlerin en iyisini sunabilmek için başta kurum müdürlerimiz olmak üzere sorumlu firmalar ile birlikte ortak amacımız doğrultusunda bu iki önemli hastanemizi 2015 yılı yaz aylarında halkımızın hizmetine sunacağız.” dedi

Güner, hastane inşaatlarının 2015 yılı yaz aylarında bitirilmesini hedeflendiğini anlattı.

YARIM KALAN HİÇ BİR ŞEYE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

Güner, öte yandan Afyon’da temeli 4 yıl önce atılan ancak bir türlü sonuç alınmayan kamu yatırımlarından Polis Meslek Yüksek Okulu’nun da hizmete girdiğini belirti. Okulda incelemelerde bulunan Güner, okulun son durumu hakkında bilgi aldı, eğitim gören öğrencilerle bir süre sohbet etti. 150 dönümlük arazide 26 bin metrekarelik kapalı alana sahip okulda 177 öğrenci intibak eğitimi alıyor.

Hakan Yusuf Güner, yapımına 19 yıl önce başlanan ve hizmete açılamayan Polis Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin geçici kabulünü yaptıklarını Başbakanlıktan gelecek izin sonrasında tefrişatını tamamlayarak hizmete açacaklarını belirtti. Müdür atandıktan sonra da oranın da fiilen faaliyete geçirmiş olacağını ifade eden Güner, “Önce tefrişatı yapılacak arkasından da misafir kabul etmeye başlayacak. Şüphesiz ki yeni hizmete giren yatırımlarda mutlaka noksanlıklar olabilir, yeni olmasının doğal bir durumudur. Zamanla tamamlanacaktır. Bundan sonra yarım kalan hiçbir şeye müsaade etmeyeceğiz. Her şeyi tamamlayacağız ve halkımızın hizmetine sunacağız.” diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.