Vakıfbank Bursa’dan Galibiyetle Döndü

Vakıfbank Bursa’dan Galibiyetle Döndü

VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyesi’ni 3-1 mağlup etti. VakıfBank’ta günün en skorer ismi Sheilla Castro (17 sayı) olurken, Robin de Kruijf da (12 sayı) karşılaşma boyunca etkili oyunu ile dikkat çekti.Bayanlar Voleybol Ligi’nde sezonun...

VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyesi’ni 3-1 mağlup etti. VakıfBank’ta günün en skorer ismi Sheilla Castro (17 sayı) olurken, Robin de Kruijf da (12 sayı) karşılaşma boyunca etkili oyunu ile dikkat çekti.

Bayanlar Voleybol Ligi’nde sezonun üçüncü haftasında Nilüfer Belediyesi’ne konuk olan VakıfBank rakibini 3-1’le geçerek sahadan galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmaya Naz, Vasileva, Kübra, Sheilla, Gözde, Gizem Örge ilk altısı ile başlayan son şampiyon VakıfBank, müsabakanın ilk setini 25-14 üstün tamamladı. Sarı siyahlılar rakibi karşısında ikinci seti ise 18-25 geride tamamladı. Üçüncü sette oyuna ağırlığını koyan VakıfBank, 25-20 ile setlerde durumu 2-1’e getirdi. Sarı-siyahlılar müsabakanın son setini de 25-18 kazanarak, rakibini 3-1 mağlup etti.

VakıfBank’ın müsabaka boyunca en skorer oyuncuları Sheilla Castro (17 sayı) ve Robin de Kruijf (17 sayı) oldu. VakıfBank’ta Gözde Sonsırma da (8 sayı) maç boyunca galibiyete önemli katkıda bulundu.

Nilüfer Belediyesi galibiyeti sonrası düşüncelerini dile getiren VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, yaptığı açıklamada, "Nilüfer Belediyesi karşısında istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Ritmimizi bulmak için biraz daha zamanımız var. Takım olarak birlikte çalışmaya başlayalı bir ay olmadı. Kazanmanın yanında ilerleyen süreçte daha iyi oyun sergileyeceğiz." diye konuştu.

Naz Aydemir Akyol ise yaptığı açıklamada, "Rakibimiz ilk hafta maçında Eczacıbaşı’nı 3-2 ile zorlamıştı. Bugün zorlu bir maç oynayacağımızı biliyorduk. Biz de güçlü bir takımız ve sahadan galip ayrılmayı başardık. Geçtiğimiz haftaki zorlu maçın ardından Nilüfer Belediyesi karşısında galip gelmek bizler için önemliydi." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.