Vaduz maçını Litvanyalı Lukjancukas yönetecek 

Vaduz maçını Litvanyalı Lukjancukas yönetecek 

Konyaspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hakemi belli oldu.

Konyaspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hakemi belli oldu.

UEFA, karşılaşmaya Litvanyalı hakem Manfredas Lukjancukas'ı atadı. Lukjancukas’ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Vytenis Kazlauskas ve Gevork Arakelian yaparken mücadelenin 4. hakemi Mindaugas Jackus olacak.

Belarus ekibi BATE Borisov'u 3-0 ve 2-0 gibi net skorlarla geçerek UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu'nda Liechtenstein ekibi Vaduz'la eşleşen Konyaspor'un maç programı belli oldu.

Buna göre iki takım arasındaki ilk maç 04 Ağustos perşembe günü Rheinpark Stadyumunda oynanacak. Mücadele 21.00’da başlayacak.

İki takım arasındaki rövanş maçı ise 11 Ağustos 2022 tarihinde Konya’da oynanacak.

KONYASPOR HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Konyaspor, UEFA Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Perşembe günü deplasmanda Lihtenştayn temsilcisi Vaduz ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kayacık Tesislerinde Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda BATE Borsiov maçında ilk 11'de başlayan futbolcular düz koşu yaptı. Diğer oyuncular ise aktivasyon ve core ısınma çalışması yaptı. Dar alanda oyun ile devam eden idman, çift kale maç ile sona erdi.

SPOR SERVİSİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum