V75'in temeli  dualarla atıldı

V75'in temeli dualarla atıldı

Sektörün önde gelen firması Vav Yapı, yeni bir projeye daha imza attı. Kurban kesilerek ve dua edilerek temeli atılan V75 Residence'nin bölgeye yeni bir soluk getirdiği gözlendi

İnşaat sektörüne Vüska Evlerle önemli bir giriş yapan ve İnşaatının büyük bir bölümü tamamlanan Vüska Evleri ile adından söz ettiren, sektörün önde gelen firması Vav Yapı, yeni bir projeye daha  imza attı. Farklı ve nitelikli özellikleri bulunan V75 Residence ismi ile yapımına başlanan projenin dün temel atma töreni gerçekleşti. Kurban kesilerek ve dua edilerek yapılan temel atma töreni mütevazi bir şekilde gerçekleşti.

3-4.20150812180124.jpg

İlerki süreçte organize edilecek programla lansmanı yapılacak projenin bitmesi ile birlikte Şefikcan Caddesi farklı ve nitelikli bir yapıya kavuşmuş olacak. Proje ile ilgili bilgi veren Vav Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Yılmaz, Vüska Evleri'nin ardından yine bir büyük projeye imza attıklarını söyledi. Yılmaz, V75 Residence'ın Şefikcan Caddesi'nin parlayan yıldızı olacağını belirterek, "Vüska Evleri, Vav Yapı'nın referansıdır. V75 ise bizim amiral projemiz. O yüzden bu projeye büyük önem verdik. Yoğun çalışmaların, arsa tespitlerinin ve araştırmaların sonucunda V75'i planladık ve hayata geçirmek için ilk adımını bugün attık. Vüska Evleri'nin de büyük bir bölümü tamamladı. İnşallah önümüzdeki günlerde Vüska Evleri tamamiyle bitecektir" ifadelerini kullandı.

3-1.20150812180135.jpg

YAŞANILABİLİR BİR SİTE İNŞA EDİYORUZ

4 bin 400 metrekarelik arsa üzerine yapılan projenin ev sahiplerine yaşanılabilir bir alan sunduğunu dile getiren Yılmaz, "İlk olarak, projemizin uzun çalışmalar sonucunda arsa tespitini yaptık. V75 isminden de anlaşılacağı gibi, sitemizde 75 adet daire bulunmakta. 2+1/ 3+1 ve 4+1 dairelerimiz mevcut. 20 bin metre karelik inşaat alanımız var. Ev sahiplerine daha ferah bir alan sağlamak adına 3 bin 500 metrekarelik yeşil alanımız mevcut. Ayrıca sitemizde kapalı otopark da olacak. Bunun yanı sıra, çocuklarımız başka parklarda veya bahçelerde vakit geçirmesin diye sitemizde çocuk oyun alanları da olacak. Böylelikle aileler çocuklarını rahatça site içerisinde son derece güvenli olan parkımıza gönderebilecek. Yetişkinlerin de site içerisinde vakit geçirebilmesi için futbol ve basketbol sahaları olacak. Dairelerimizin bir diğer önemli özelliği ise akıllı ev sisteminin olması. Yeni site içerisinde fitness, sauna ve spor salonu olacak. Kat bahçelerimiz ile ev sahiplerinin nefes alabileceği bir ortam olacak. Dairelerimizi farklı kılan en önemli özelliklerden bir tanesi de 3, 30 metre tavan yüksekliği olması. Bu nedenle ev sahiplerini ferah bir ev ortamı bekliyor. Ayrıca bahçeli dublex daireler de olacak. Sayamadığımız birçok özelliği bulunan projemiz bittiği zaman ev sahipleri de ferah bir ortamda yaşayacaklarını görecektir. Daire alacak ailelere şimdiden hayırlı olsun" diye konuştu.

BERKHAN PARLAK merhabahaber.com

3-2.20150812180146.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.