‘Üzülmez artık gitmeli’

‘Üzülmez artık gitmeli’

Doğru Adım Hareketiyle 10 Ocakta yapılacak KTO seçimlerine gireceklerini açıklayan 60. Meslek Komitesi Başkanı Suat Uzun, Koltuk kimseye baki değil diyerek, Üzülmezin gitmesi gerektiğini vurguladı

Konya Ticaret Odası (KTO) seçimlerine iki gün kala Doğru Adım Hareketi çalışmalarına hız verdi. Doğru Adım Hareketi’nin,  taşımacılık sektörünün sıkıntılarını ve çözüme dönük projeleri açıklandı. Taşımacılık sektörünün bulunduğu 60. Meslek Komitesi Başkanı Suat Uzun, Doğru Adım Hareketi Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında Hüseyin Üzülmez’in Konya dışında bulunmaktan sektörün sorunlarına bakamadığını ileri sürdü.
14 YILINA BAKIYORUZ, ÜYELERİN SORUNLARINI DİNLEYEN BİR ODA YOK
Taşımacılık sektörünün Türkiye’de en önemli sektörler arasında olması hasebiyle büyük önem taşıdığına işaret eden Suat Uzun, insan hayatının önemiyle bağlantılı olarak taşımacılık sektörünün gerek hükümet ve gerekse de üye oldukları Ticaret Odasınca desteklenmesi ve her alanda sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. Ancak yıllardır taşımacılık sektörü ile ilgili KTO’nun en ufak bir girişimde bulunmamasının kendilerini derinden yaraladığına dikkat çeken Suat Uzun, şöyle devam etti: “Peki oda bize nasıl destek vermeli önce bunu ele alalım. Öncelikle kurumun hukuksal ve mali altyapısına destek olunarak standart dışı firmaların sektöre girmesini önlemek. Mesleki eğitim seminerleri düzenlemek ya da destek vermek. Kayıt dışı ekonominin her sektörde olduğu gibi taşımacılık sektöründe de yoğun olarak faaliyet göstermesi nedeni ile haksız rekabetin önlenmesi gibi alanlarda destek verebilinir. Ama Ticaret Odası’nın 14 yılına bakıyoruz, üyelerin sorunlarını dinleyen bir oda göremiyoruz.”
“KOLTUK KİMSEYE BAKİ DEĞİL, ÜZÜLMEZ’İN GİTMESİ GEREKİR”
Üyesi bulundukları KTO’nun ne üyelerinin resmi dairelerdeki sıkıntılarına, ne kaza yapan üyelere geçmiş olsun gibi bir nezaket gösterilmemesinin kendilerini derinden üzdüğünü ifade eden Suat Uzun, “10 Ocak’ta seçim yapılacak sayın Üzülmez, hamasi nutuklarla üyeleri kandırmaya çalışıyor. Artık biz yeter diyoruz. Koltuk kimseye baki değil. Sayın Üzülmez’in gitmesi gerekir. Bunu niçin istiyoruz? Çünkü hizmet etmeyen, listelerde kendisine oy vermeyeceği üyeleri seçmen listesine yazmadığı için. Suçsuz günahsız insanları haksız yere sürgün ederek, insanları mağdur ettiği için. Hakkı olmadığı halde terk edilmiş vergi kaydıyla seçime katılacağı için. Evet, nedenleri çoğaltabiliriz. Biz çok uzatmadan bizim sıkıntılarımıza sahip çıkacak, şeffaf bir yönetimin oluşacağı Doğru Adım Hareketiyle seçimlere gireceğiz. Doğru bir adım atmanın huzuruyla seçimlere gireceğiz ve inşallah başarılı olacağız” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.