Usta: Daha güçlü geleceğiz

Usta: Daha güçlü geleceğiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Konya Milletvekili ve 28. Dönem Ankara Milletvekili Adayı Leyla Şahin Usta, 28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Burhanettin Sevencan ile birlikte Karapınar ile Ereğli bölgelerinde saha çalışmaları gerçekleştirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Konya Milletvekili ve 28. Dönem Ankara Milletvekili Adayı Leyla Şahin Usta, 28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Burhanettin Sevencan ile birlikte Karapınar ile Ereğli bölgelerinde saha çalışmaları gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını söyleyen Usta, “Karapınar ve Ereğli ilçelerimizde saha çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Elhamdülillah güzel bir çalışma yaptık. Gayet coşkulu ve güzel bir teşkilatımız var. Vatandaşlarımızla selamlaştık. Esnaf ziyaretlerimizi yaptık” dedi.

‘CUMHURBAŞKANIMIZ SAPASAĞLAM BAŞIMIZDA’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde çalışmaları hız kesmeden sürdürdüklerini söyleyen Leyla Şahin Usta, "14 Mayıs'ta inşallah sandıkları patlatacağız. Her zamankinden çok daha güçlü şekilde geleceğiz. Hiç korkmayın, endişe etmeyin. Cumhurbaşkanımız sapasağlam bizim başımızda duracak. Allah onu başımızdan eksik etmesin. İnşallah bütün dünyaya da bir ders verelim diyor. Bu da AK Parti'nin, Recep Tayyip Erdoğan'ın bu toplumdaki yerini çok saygın bir şekilde göstermiş oluyor” diye konuştu. Seçim günü yaklaştıkça herkeste heyecanın arttığına dikkat çeken Leyla Şahin Usta, "Bütün Konyalı hemşerilerimize bu teveccühünden dolayı teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyoruz. 14 Mayıs günü inşallah sandıklardan çok daha güçlü bir Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti çıkacak” ifadelerini kullandı.

Sahada vatandaşların taleplerini bir bir dinleyerek not aldıklarını söyleyen 28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Burhanettin Sevencan ise, “Günlerimiz gayet güzel geçiyor. Konya'mızın güzide ilçelerinden Karapınar ve Ereğli'mizi ziyaret ettik. Vatandaşlarımızla buluştuk. Onların sıkıntılarını, taleplerini dinledik. Dertlerini inşallah gidereceğiz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.