Üst Geçit Kazasında Ölen Kaya, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Üst Geçit Kazasında Ölen Kaya, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Avcılar’da dün meydana gelen üst geçit kazasında hayatını kaybeden Yusuf Kaya, son yolculuğuna uğurlandı. Kaya’nın cenazesine Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ailesi ve sevenleri katıldı.Avcılar’da tankerin açık damperinin...

Avcılar’da dün meydana gelen üst geçit kazasında hayatını kaybeden Yusuf Kaya, son yolculuğuna uğurlandı. Kaya’nın cenazesine Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ailesi ve sevenleri katıldı.

Avcılar’da tankerin açık damperinin çarpmasıyla üst geçidin içinde bulunduğu aracın üstüne çökmesi sonucu ölen Yusuf Kaya için Yakuplu Hacı Ali Akyazı Cami’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye anne Fadime Kaya, yurt dışında yaşayan ağabey Seyfi Kaya, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Anne Fadime Kaya’yı yakınları teselli ederken ağabey Seyfi Kaya’nın ayakta güçlükle durduğu görüldü. Helallik alınmasının ardından Kaya için cenaze namazı kılındı. Kaya’nın cenazesi toprağa verilmek üzere Yakuplu Mezarlığı’na götürüldü.

“PIRIL PIRIL BİRİYDİ”

Cenazeye katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yusuf Kaya’nın 1990’lı yıllarda kendisinin yanında çalıştığını söyledi. İmamoğlu, “7-8 yıl benimle çalışmıştı. Ofisimizde bütün hizmetleri yapan pırıl pırıl biriydi. Şoför olmak istiyordu. Şoför olma gel burada daha güzel koşullarda çalışırsın demiştim. Şoförlük onun için bir kariyer planlaması gibiydi. Şoför olması içinde yardımcı olmuştum ama kalması için çok ısrar etmiştim.” dedi.

Kazanın çok acı bir durum olduğunu ifade eden Başkan İmamoğlu, “Herhalde bir tek bizde oluyor. Ben bir belediye başkanıyım. Bütün uygulamalarda teknik arkadaşlara söylüyorum, belediyeciliği çok dikkatli yapmak zorundayız. Alınacak tedbirleri çok önemsemek zorundayız. İnsana dayalı bir hizmet yürütüyoruz. Türkiye’de genel anlamda kolaycılık var.” diye konuştu.

Eski işvereni olan Ahmet Büyük ise, “Yusuf yaklaşık 1,5 yıl önce bizim iş yerimizden ayrıldı. Eski personelimdi, görüşüyorduk. Bu devirde eşine, emsaline zor rastlanır düzgün yaşantıya sahipti. Malum trafik terörü, yazık çok yazık.” ifadelerini kullandı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.