Uslu: sendika olarak üzerimize  düşen görevlere yapacağız

Uslu: sendika olarak üzerimize düşen görevlere yapacağız

Bem Bir-Sen Konya Şubesi ve Şube Engelliler Komisyonu, sendikanın genel başkanı Levent Uslu’yu Konya’da konuk ettiler

Konya Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğini üstlendiği, Bem Bir Sen Konya Şubesi ile Şube Engelliler Komisyonu ortaklaşa organize ettikleri kahvaltı etkinliğine, Memur-Sen Konfederasyonu çatısı altında sendikal faaliyetini sürdüren Bem Bir Sen Genel Başkanı Levent Uslu da katıldı.

Programa Konya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Murat Közoğlu, Bem Bir Sen Konya Şube Başkanı İrfan Mutlu ve yönetim Kurulu üyeleri ile Şube Engelliler Komisyonu başkanı Mustafa Bulut ile çok sayıda üye aileleriyle birlikte katıldı.

Bem Bir Sen Genel Başkanı Levent Uslu, “Konya bizim teşkilatlarımızın Türkiye de tekrar öze dönüşün başladığı yerdir. Onun için Konya bizim için önemli bir yerdir. Sendika olarak çok çalışacağız devletimizin ve milletimizin daha iyi yere gelmesi için bizlerin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmalıyız. Sizler bizler için kıymetlisiniz. Bizler bütün sorumluluk duygusuyla bütün çalışmalarımızda sizler için yapmaktayız. Bu etkinliği imza atan ve bizleri buluşturanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Meram Kafem’de gerçekleştiren etkinlik, aile fotoğrafıyla son buldu.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.