Ürküt'ün Cenazesi Bulundu

Ürküt'ün Cenazesi Bulundu

Adana'da, Seyhan Baraj Gölü'ndeki tekneden suya atlayan Erkan Ürküt (30), başını pervaneye çarparak hayatını kaybetti. Ürküt'ün cesedi, dalgıçlar tarafından bulundu. Olay, dün akşam saatlerinde Çatalan köprüsü yakınlarında yaşandı....

Adana'da, Seyhan Baraj Gölü'ndeki tekneden suya atlayan Erkan Ürküt (30), başını pervaneye çarparak hayatını kaybetti. Ürküt'ün cesedi, dalgıçlar tarafından bulundu.

Olay, dün akşam saatlerinde Çatalan köprüsü yakınlarında yaşandı. Erkan Ürküt, arkadaşlarıyla tekneyle Seyhan Baraj Gölü'ne açıldı. Ürküt, daha sonra serinlemek için suya girdi. Ancak iddialara göre, bir süre sonra başını pervaneye çarptı, arkadaşları yardım edip genç adamı çıkarmak istedi, başarılı olamadı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen su altı ekipleri, dün akşam geç saatlere kadar arama yaptı cesedi bulamadı.

Ekipler, Ürküt'ün cesedine bugün ulaştı. Ürküt'ün yakınları, cesedinin bulunmasının ardından gözyaşlarına boğuldu. Bu arada, baraj gölü kenarına kadar giden cenaze aracı, cesedin konulmasından sonra çıkacağı yerde çamura saplandı. Uzun süren çabanın ardından araç çıkarıldı. Cenaze, otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.