Üretime dayalı ekonomi şart

Üretime dayalı ekonomi şart

HAS Parti seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Doğanhisar ilçesini ziyaret eden Halkın Sesi Partisi Konya milletvekili adayları Av. Veli Tolu, Fahri Eken, Hüseyin Seleş burada ilçe esnafını ziyaret etti. Burada vatandaştan destek isteyen adaylar, siyasette sistemin değişmesinin gerektiğini belirtti.

HAS Parti Konya Milletvekili Adayı Av. Veli Tolu şunları söyledi: “AK Parti yerine iktidara CHP gelse ya da MHP gelse fark eden bir şey olmayacak. Çünkü aynı sistemi uygulayacaklar. Yaptıkları kavgada bu sistemi sen daha iyi uygularsın ben daha iyi uygularım. Yanlışları gözlemleyip bu yanlışlara çözüm getirmek yerine bir birlerine hakaretler yağdırıyor. Şu anda uygulanan zengini daha çok zengin fakiri daha çok fakir yapan Derviş-Fischer ekonomik modelini değiştirmek ve yıllık 60 katrilyon ödenen faizi ortadan kaldırmak İktidarın ve Muhalefetin En çılgın projesi olmalı. HAS Parti olarak biz bu yola, ‘siyaseti formatlıyoruz sloganıyla çıktık’ ve HAS Parti iktidarında bu ekonomik sistem tamamen değişecek ve Üretime dayalı herkesin refahtan adil pay alacağı bir sistemi bu topraklara getireceğiz.”

HAS Parti Konya milletvekili adayı Fahri Eken ise Halk Danışma Kurulları oluşturacaklarını belirterek, “Kamu tarafından yapılacak büyük ölçekli projelerin yerindeliğini danışacağımız ‘Halk Danışma Kurulları’oluşturacağız. Her büyük kamu projesi tasarım aşamasında iken mutlaka halkın görüşleri de alınarak karara bağlanacaktır” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.