Ünlü Türk otobüs firması sektöre veda etti! Gerekçesi ekonomik kriz değil

Ünlü Türk otobüs firması sektöre veda etti! Gerekçesi ekonomik kriz değil

Türkiye'de otobüsle seyahat firmaları arasında ismi bilinen bir firma sektöre bu gerekçeyle veda ettiğini duyurdu.

Türkiye'de seyahat sektöründe faaliyet gösteren onlarca firma var. Bazı firmalar ise yıllardır faaliyet gösterdiği seyahat sektörünün öncüsü olmuş durumda. Her şehrin ünlü bir otobüs seyahat firması var. Bunlardan bir tanesi ise seyahat sektörüne tamamen veda ettiğini duyurdu. Şirketin kapatma kararına gösterdiği gerekçe ise herkesi şaşırttı.

turgut-veda.jpg

Bursa'dan Kars'a gitmekte olan Turgut Reis firmasına ait yolcu otobüsü, Sarıkamış ilçesinde 50 metre yükseklikten uçuruma yuvarlanmış, kazada 8 kişi hayatını kaybederken, 22 kişi de yaralanmıştı. Yaşanan olayın ardından Turgut Reis firması işletmelerini kapatma kararı aldı.

turgutlar.jpg

TURGUTREİS OTOBÜS İŞLETMESİ'NİN KAPATMA KARARI ALINDI

Turgut Reis Group Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Reis, acılarını büyük bir üzüntüyle yaşadıklarını ifade ederek, Kars halkına 27 yıldır hizmet veren şirketin 20 Ağustos 2023 tarihi itibarıyla kapatma kararı aldıklarını duyurdu.

uzucu-kaza.jpg

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Turgut Reis Group Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Reis, "Bu elim kazadan dolayı 27 yıldır Kars halkına hizmet veren Turgut Reis Otobüs İşletmesi'nin faaliyetlerini yönetim kurulu kararıyla 20 Ağustos 2023 tarihi itibarıyla kapatma kararı aldık." ifadelerini kullandı.

Kazadan dolayı bir firmanın sektöre veda etmesine ise duyanlar şaşırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
38 Yorum