Ünlü Müzik Grubu Exo, Ocak Ayında Geri Dönüş Yapacak

Ünlü Müzik Grubu Exo, Ocak Ayında Geri Dönüş Yapacak

Güney Kore’nin dünyaca ünlü rap gruplarından EXO'nun yeni albümünün ocak ayında çıkacağı bildirildi.2012 yılında MAMA adlı single albümü ile rap dünyasına giriş yapan müzik grubu EXO, Korece ve Çince parçaları ile dünya çapında...

Güney Kore’nin dünyaca ünlü rap gruplarından EXO'nun yeni albümünün ocak ayında çıkacağı bildirildi.

2012 yılında MAMA adlı single albümü ile rap dünyasına giriş yapan müzik grubu EXO, Korece ve Çince parçaları ile dünya çapında büyük bir üne ulaşmıştı. Grubun Çinli ve Koreli rapçilerden oluşuyor olması, global müzik dünyasında hızlı bir yükseliş yakalamasını sağlamıştı. Son zamanlarda Çinli üyelerden Kris ve Luhan’ın grubundan tarışmalı bir şekilde ayrılması, EXO’nun çalışmalarını sarsmıştı.

Son zamanlarda EXO’nun geri kalan üyelerinin toplu bir şekilde çalışmaları ile sahnelerde görünmezken, yeni bir albüm çalışmasının söylentileri dolaşmaya başlamıştı. EXO’nun ajansı SM yaptığı açıklama ile söylentiler son buldu. Yapılan açıklamada, EXO’nun gelecek yıl Ocak ayında çıkacak şekilde bir albüm çalışması içinde olduğu ifade edildi. Grubun şimdiye kadarki parçalarından daha iyi bir çalışma ortaya koymaya gayret ettiği aktarıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.