Ünlü Manken Erol Köse’nin Dilinden Kurtulamadı

Ünlü Manken Erol Köse’nin Dilinden Kurtulamadı

Eleştiri oklarını ünlüler dünyasına yönelten Erol Köse, bu kez de tesettür defilesinde karşımıza çıkan Tuğçe Kazaz’ı hedef aldı.

 Ünlü yapımcı Erol Köse, aktif olarak kullandığı Twitter hesabı üzerinden ünlüler hakkında ilginç iddialarda bulunmaya başladı. Sözleri ile birçok kişi hakkında ağır ithamlarda bulunan Erol Köse, sırf bu nedenden dolayı mahkemelik bile oldu. Yazdıkları ile başına dert açıyor olsa da, yine de bundan vazgeçemeyecek gibi gözüken Erol Köse, bu kez de Tuğçe Kazaz'ı hedef aldı. Evlendikten sonra Hıristiyan olup, ayrılınca Budizm öğretilerini benimseyen, şimdilerde ise 5 vakit namaz kıldığı iddia edilen Tuğçe Kazaz, Erol Köse'nin eleştiri oklarından nasibini aldı.


Tuğçe Kazaz, din değiştirmesi haberi ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Yunan Yorgo Seitaridis ile birlikte olduğu dönemde, dinini değiştirerek Hıristiyan olan Tuğçe Kazaz, evliliğinin son bulmasının ardından Budizm öğretilerini benimsediğini açıkladı. Yaptığı açıklamalar ile herkesi şaşkına çeviren ünlü manken, şimdilerde ise Umre'ye gideceğine yönelik Haberler ile gündeme gelmeye başladı. 5 vakit namaz kıldığı iddia edilen Tuğçe Kazaz, kıyafetlerinin de kapalı olmasına özen gösteriyor. Artık podyumlara çıkmayarak da, kendisinde meydana gelen değişimi gösteren genç manken, yakın zamanda da Umre'ye gitmek istediğini açıklamıştı. Tuğçe Kazaz'daki bu değişimin, hayatındaki olgun iş adamı sevgilisinin isteklerine bağlı olarak yaşandığı düşünülüyor. Son olarak bir tesettür defilesinde karşımıza çıkan ve kapalılar için tanıttığı kıyafetler içerisinde kendisini çok iyi hissettiğini dile getiren Tuğçe Kazaz, Erol Köse'nin dilinden kurtulamadı.


Twitter hesabı üzerinden yazdıkları ile dikkatleri çeken Erol Köse, "Evlenince Hristiyan, boşanıp Budist olan Tuğçe Kazaz tekrar mümin olup tesettür defilesine çıkmış. Life of pi stayla!", şeklinde tweet atarak, Tuğçe Kazaz'a göndermede bulundu. Bu tweet ünlü mankeni bir hayli kızdıracağa benziyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.